Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
Bond: pokud je dopravní značka B21a nebo B22a, tak to nelze posuzovat jako porušení příkazové nebo zákazové značky. To by jim odbor vnitřní kontroly dal 

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

rBob: ja ymslim ze v tom sami nemají uplně jasno, protože je to klasicky popsáno tak, že se to dá vyložit vícero způsoby 

BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
On ty zákony nějak málokdo opravdu čte. Tak třeba ta současná novela:
- Ve všech novinách se napíše a obsáhle probírá, že za 0,3 promile alkoholu už nebudou trestné body. Pravda, ale nikdo už si nevšimne, že zákaz činnosti za to zůstal. Čestnou výjimkou je D-FENS (jako obvykle):
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011052902
- Nikde v tisku jsem neviděl zmínku, že za použití aktivního antiradaru (rušičky) už nebude pokuta až do 100.000 Kč, nýbrž "pouze" do 10.000 Kč... Takže to asi není zase až tak velký problém, jak si myslí v Pardubicích...
- Ve všech novinách se napíše a obsáhle probírá, že za 0,3 promile alkoholu už nebudou trestné body. Pravda, ale nikdo už si nevšimne, že zákaz činnosti za to zůstal. Čestnou výjimkou je D-FENS (jako obvykle):
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011052902
- Nikde v tisku jsem neviděl zmínku, že za použití aktivního antiradaru (rušičky) už nebude pokuta až do 100.000 Kč, nýbrž "pouze" do 10.000 Kč... Takže to asi není zase až tak velký problém, jak si myslí v Pardubicích...

Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! 

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
beau: ano, tyhle věci médiím unikají... Stejně jako zrušení bodů za neoprávněné užití výstražného světla modré barvy nebo neoprávněného užití vyhrazeného jízdního pruhu... Stejně, jako se nikde nepíše o omezení předjíždění nákladních vozidel na dálnicích a rychlostních silnicích... Jo, to jsou ta nezávislá média 

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

řBOB: No vidíš, to mně uniklo taky.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! 

Dokonce "zapomněli" napsat i o vynechání bodů za neoprávněné použití modrého i oranžového majáku.

Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)

tohle me vzdy zajimalo...kdybych si opatril americky cerveny majak (a-la kojak), mohli by na me vubec nejak? Cerveny majak v zakone vubec pospan neni, resi se jen modre a oranzove...?
na aute muzes mit co chces, ale nesmis ho pouzivatCaddy píše:tohle me vzdy zajimalo...kdybych si opatril americky cerveny majak (a-la kojak), mohli by na me vubec nejak? Cerveny majak v zakone vubec pospan neni, resi se jen modre a oranzove...?

BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
To zase ne tak docela. Nesmí to vést k záměně s policejnim autem (přesnou definici neznám, takže prosim bez připomínek), nesmí to zakrejvat RZ, znemožňovat nebo ovlivňovat funkci technických prostředků používanejch k bla bla bla, nesmí to překrejvat světla a další..
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

přesně tak, tady kousek měl nějakej exekutor či sekuriťák polepený auto podobnejma bleskama jako má PČR..... a měl to ten borec nakonec docela hodně drahý, zejména i proto, že to dlouho nechtěl pochopit

..každopádně splést si Caddyho káry s policejníma autama by mohl leda tak Stevie Wonder

..každopádně splést si Caddyho káry s policejníma autama by mohl leda tak Stevie Wonder

Niko nadžanel ko kerdža