Chodec nebyl ale zraněn ze střelné zbraněBond007 píše:zasahnout dve civilni auta a zranit chodce... WTF?

Moderátor: řidičBOB
Chodec nebyl ale zraněn ze střelné zbraněBond007 píše:zasahnout dve civilni auta a zranit chodce... WTF?
V době zahájení pronásledování mohla policie disponovat informacemi, které je k takovému postupu opravňovaly... Jelikož na místě byla i GIBS, tak se nedomnívám, že by bylo postupováno nesprávně.Jacík píše: Taky myslím, že to je hodně velkej úlet... Těch nasazených policajtů, aut, vrtulník... A tohle kvůli borcovi, kterej si podvodem přišel na 300 tisíc (podle některých jiných zdrojů 500tisíc)? A i kdyby tu ženskou vydíral, tak pořád nikoho nezabil a fyzicky nikomu neublížil. Ať jdou policajti do háje. A Janoušek, kterej přejede ženskou (jenom náhodou ji nezabije) a ujíždí a zdrhá, si 5 minut po dopadení sedí na autě a telefonuje? Tohle nějak nedávám a nechápu. Když si představím, že kvůli jednomu pičusovi by mi zabili někoho blízkého, tak je mi z toho lehce na blití
ježíši, to jsou ale fakt kecy... A představ si, že by nikdo nestřílel, jenom by za ním jeli policajti v houkačkách, on by se snažil jim ujet a ten řidič by smetl rovnou celou třídu MŠ, která by zrovna šla po nějakém přechodu. Bylo by to takto správně? Nepindali by stejní lidé, že policie jenom nečinně přihlížela a nezasáhla??šmoula píše:Představ si, že ti zbloudilá kulka zasáhne dítě. Obhajoval by si jejich zásah stejně?
Ano, mně jako laikovi se to zdálo příliš akční, stejně jako Bondovi a spoustě dalšíchřidičBOB píše:V době zahájení pronásledování mohla policie disponovat informacemi, které je k takovému postupu opravňovaly... Jelikož na místě byla i GIBS, tak se nedomnívám, že by bylo postupováno nesprávně.Jacík píše: Taky myslím, že to je hodně velkej úlet... Těch nasazených policajtů, aut, vrtulník... A tohle kvůli borcovi, kterej si podvodem přišel na 300 tisíc (podle některých jiných zdrojů 500tisíc)? A i kdyby tu ženskou vydíral, tak pořád nikoho nezabil a fyzicky nikomu neublížil. Ať jdou policajti do háje. A Janoušek, kterej přejede ženskou (jenom náhodou ji nezabije) a ujíždí a zdrhá, si 5 minut po dopadení sedí na autě a telefonuje? Tohle nějak nedávám a nechápu. Když si představím, že kvůli jednomu pičusovi by mi zabili někoho blízkého, tak je mi z toho lehce na blití
Samozřejmě, že laikům se může zdát celá věc příliš akční, ale nezapomínejme, že policie zcela jistě neuvedla celou pravdu