Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Neska odpoledne cesta z domu (trvalého) do domu (přechodného v ta3) = 220 km po SK silnicích I.tř a D1 a.... nic, ani píp ... něco je/bylo špatně..... 

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tohle je klasika, easy money pro ně. Akorát si teda říkám, že kdybych ho zahlíd a trošku to švihal, tak to asi otočím, někde zahnu a rychle zaparkuju. Nebo je minu, zahnu a zaparkuju. A samořejmě vystoupímřidičBOB píše:

To jsem jednou zkoušel. Skončilo to převozem na stanici, protože jsem si v rámci úprku zapomněl v autě mobil i peněženku s doklady a fízl trval na svém, že jméno, příjmení, rodné číslo, trvalé bydliště a příjmení matky za svobodna nepostačují k identifikaci osoby podezřelé z přestupku. Byla to švanda 
*akorát to nebyla rychlost, ale telefonování

black on black, petliter, jebem na too 

Dnes cca 8:30 9T9 6947 Superb na výjezdu z F-M směr Ostrava Ramer ON, Pirat ON
A včera měli odloveno na D56 v protisměru. V obou připadech měli odlovenu nějakou starou herku, tak bych řekl, že to není za rychlost, ale prostě jen prudí...
A včera měli odloveno na D56 v protisměru. V obou připadech měli odlovenu nějakou starou herku, tak bych řekl, že to není za rychlost, ale prostě jen prudí...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Hlavně to závisí na bodové situaci, žejo - pokud máš čisto, tak to za to riziko nestojí.Stepan píše:To jsem jednou zkoušel. Skončilo to převozem na stanici, protože jsem si v rámci úprku zapomněl v autě mobil i peněženku s doklady a fízl trval na svém, že jméno, příjmení, rodné číslo, trvalé bydliště a příjmení matky za svobodna nepostačují k identifikaci osoby podezřelé z přestupku. Byla to švanda
Neska ráno opačným směrem a zase nic..... až na závěr se svět vrátil do správných kolejí - jediný poplach dnes: "Ka" u benzinky na HBečvě (zřejmě tam někde byli zašití na kafe nebo hotdog)pavproch píše:Neska odpoledne cesta z domu (trvalého) do domu (přechodného v ta3) = 220 km po SK silnicích I.tř a D1 a.... nic, ani píp ... něco je/bylo špatně.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mezitim v Praze…VS* píše:Čeká nás nové kolo SpeedMarathonu
http://www.policie.cz/clanek/speed-marathon-2018.aspx
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
na teploměru -5 = 0 pirátů
...občas ještě vytáhnou i starou dobrou Fábii:

...občas ještě vytáhnou i starou dobrou Fábii:
soon...
Ptal jsem se rakušaka na dosah pistol radaru a řekl mi 500metru a byl jsem o 30eur chudší.Změřil mě skulinkou a ne na rovine-tohle antiradar taky zachytí?