Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Pokud to jen trochu jde, tak se snažím zlatou Prahu, projíždět v noci...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Aktuálně k věci Velké kamjonové parkovištěPředseda píše:končí mi HO.. tak tvl to se zase těším na D5 kua
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Těm čurákům kamioňáckým vlevo bych doživotně sebral papíry! To by mne zajímalo, kam takový kokot chce uhnout sanitce…o hasičských speciálech nemluvě!
V hlavách total nasráno.
Ale hlavně, že tam je úsekovka…
V hlavách total nasráno.
Ale hlavně, že tam je úsekovka…
soon...
- GeneHawkins
- Letec
Já prostě nepochopím, proč to Policie neřeší. Nechápu. Záchrannou uličku, je to všem jedno...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já taky ne...stačí nasadit dvě motorky a každému z těch vylízaných dementů dát maximum...ale jak říkám - úsekovka je důležitější.
BTW: tady v tom místě je to ještě o to dementnější, že ten levý jede pouze do města, kam kamiony nesmí, takže před sjezdem na D0 se začnou cpát do pravého. Nakopat je do koulí je málo!
BTW: tady v tom místě je to ještě o to dementnější, že ten levý jede pouze do města, kam kamiony nesmí, takže před sjezdem na D0 se začnou cpát do pravého. Nakopat je do koulí je málo!
soon...
- Truck Daškam
- Letec
řidičBOB: Když se dělá ulička IZS, tak na tý D5 je místa habaděj a projel by tam i 3,5m širokej tank.
Jezdím tam taky levým nevím proč stát v koloně na Brno, když valím s osobákama dál po Rozvadovský do Stodůlek - to, jestli to projedu a nebudu stát v levým se dozvím z vysílačky, nebo kouknu na waze
Jezdím tam taky levým nevím proč stát v koloně na Brno, když valím s osobákama dál po Rozvadovský do Stodůlek - to, jestli to projedu a nebudu stát v levým se dozvím z vysílačky, nebo kouknu na waze
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Aha, tak ne - dneska jsem jel okolo na Beroun, a ono je tam omezení, já měl namysli pochopitelně normální stav.
Takže zpátky přes Kladno
Takže zpátky přes Kladno
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Je a není... Jsou tací, kteří by byli rádi, aby i kamiony jedoucí jinam než na D0 v tý koloně stáli 
Ten zákaz předjíždění má opodstatnění pouze pro ty, co jedou na tu D0 a pak by zasírali zbytek dálnice, defakto zbytečným předjížděním
Bohužel na zbytek (ti co jedou jinam) se nemyslí - což je normální. Úředník má pocit, že všechny kamiony/nákladní auta všude jen projížděj a všichni maj stejné trasy
Na příjezdu po D8 to je to samý... Ve středním/levém pruhu zákaz nad 6t. To víš že jedu tím zákazem, když jedu dál na Blanku. Nebudu přece stát v koloně do Kbelský, když tam vůbec nejedu, to nemá logiku a opodstatnění. A takových míst je víc
Ovšem, potkat tam policajta-debila...

Ten zákaz předjíždění má opodstatnění pouze pro ty, co jedou na tu D0 a pak by zasírali zbytek dálnice, defakto zbytečným předjížděním
Bohužel na zbytek (ti co jedou jinam) se nemyslí - což je normální. Úředník má pocit, že všechny kamiony/nákladní auta všude jen projížděj a všichni maj stejné trasy
Na příjezdu po D8 to je to samý... Ve středním/levém pruhu zákaz nad 6t. To víš že jedu tím zákazem, když jedu dál na Blanku. Nebudu přece stát v koloně do Kbelský, když tam vůbec nejedu, to nemá logiku a opodstatnění. A takových míst je víc
Ovšem, potkat tam policajta-debila...
Chápeš to?