driver píše:Já pořád nechápu, jak může někdo jezdit benzínem.
Vychází mi zatím okolo 2.500.000czk ušetřených jen na rozdílu spotřeby mezi naftou a benzínem na jednom provozovaném autě,
(byť to auto se pořád omlazuje za novější, ale je to jedno jediné provozované auto)
a to nepočítám další auta,
takže zachvíli to bude ušetřeno vlastně na barák zadarmo.
Ale denně někde slyším, jak se dneska už nafta nevyplatí
On je to sice flamestarter, ale nedá mi to - to odpovídá nějakým 2 mega kilometrů najetým? Je v tom zahrnutý i rozdíl v pořizovací ceně a ostatní náklady, jako třeba DPF filtry?
Nafta se od jistého nájezdu samozřejmě vyplatí, to snad nikdo nerozporuje, ale chce to být realistou.
Trochu shovívavosti...
Nepředpokládám, že účetní je zcela pitomá.
Pokud mě paměť neklame, první DPF jsem měl poprvé někdy před 10ti lety a dodnes jsem nepoznal co to je turbo nebo DPF, či váha a svém voze ani po 350.000km, akorát měním EGRy a odchází AdBlue čidla teploty, to je všechno ale jednak záměrná konstrukční vada, a navíc po takových km, že to ani nestojí za řeč.
Bureš, GinBook asi ty DPFka zrovna mění jak se dívám
Přílohy
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
normálně jsem asi blbej, ale používám na Waze dva telefony (tablet se simkou + mobil), ale nemohu se na tom tabletu přihlásit na svůj účet, prostě to nejde, jako kdyby to fungovalo pod telefoním číslem. Když si pošlu kod na svůj telefon a vyklikám ho do tabletu, napíše mi to že účet neexistuje, přitom v telefonu mi to běží. Nesetkal se s tím někdo?
Taky jsem s tím kdysi bojoval. Do každého zařízení, kde se chceš poprvé přihlásit NA WAZE, dej takovou simku, kam si posíláš ověřovací kód. Waze nejen že ten kód ověří on - line, ale také chce, aby ta sms přišla reálně do toho konkrétního zařízení.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)