Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
oxik
Letec

Re: Hon na piráty

Příspěvek od oxik »

A až skončí stavební úpravy, přestaví se úsekovky do běžnýho provozu, nebo jsem moc velkej pesimista?
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

Tvrdili ze v zadnem pripade. Ma to slouzit vyhradne v mistech oprav se snizenou rychlosti.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já je tedy nepotkal, ani nepamatuji...resp. potkat něco měřit po Pze, to je fakt jako hledak jehlu...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

ctrl_j píše:Tak, a ted si spocitejme kolik se na tech milion prekroceni stalo nehod. Jedna?
A jen tak mezi reci. RSD vloni brecelo ze se tohle musi udelat kvuli tomu, ze se jezdi rychle kolem lidi co tam makaji. Ve skutecnosti se zde jezdi stavebne oddelenym druhym pasem dalnice…
Tolik práce a pokut a úplně k hovnu.

BTW: Zrovna včera jsem jedním omezením (Pha->Bno, teď nevím kilometr, ale je to asi nejprudší kopec na D1, tímto směrem dolů, tuším se tam vykydlil kdysi Kadimura). Tempomat na 90, tj. reálných řekněme 87 (tj. i tak nepředpisově) a za prdelí nalepený kamion. To mi řekněte, jak mám tohle legálně řešit... (ujet mu umím, o to nejde) Odjet mu 100 a když mě zastaví, tak argumentovat krajní nouzí?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Nesmíš překročit!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

Já vím, bůh pak zabíjí koťátka a v Německu žerou malý děti!

(ale vážně, jak mám tohle legálně řešit, resp. argumentovat v momentě, kdy bude prudit policajt?)
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Jsem možná prase, ale přední mlhovky auta jedoucího za mnou nebo tlačení a lepení se na prdel, řeším metodou "krumpatch" - na hrubý pytel, hrubá záplata. Tedy nevybrzďuji, ale zapíním zadní mrhovky (mám separátní tlačíka pro předek a pro zadek) a přepínám se do ultra klidného nevytočitelného stavu.
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

EL_XEL píše:Já vím, bůh pak zabíjí koťátka a v Německu žerou malý děti!

(ale vážně, jak mám tohle legálně řešit, resp. argumentovat v momentě, kdy bude prudit policajt?)
Graficke reseni :)
Přílohy
nelepit.jpg
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Proč by tě měl prudit policajt? Prostě nezrychluj - naopak...80 tacho a šlus. 2x mu zablikej výstražnýma a když to nepobere, tak trošku brzdičky...nijak naprudko...jenom rozsvítit brzdoffky. Když nezabere, tak 70kmh...a tak dále. Většinou to pochopí i sebevětší trotl.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

EL_XEL píše:
ctrl_j píše:Tak, a ted si spocitejme kolik se na tech milion prekroceni stalo nehod. Jedna?
A jen tak mezi reci. RSD vloni brecelo ze se tohle musi udelat kvuli tomu, ze se jezdi rychle kolem lidi co tam makaji. Ve skutecnosti se zde jezdi stavebne oddelenym druhym pasem dalnice…
Tolik práce a pokut a úplně k hovnu.

BTW: Zrovna včera jsem jedním omezením (Pha->Bno, teď nevím kilometr, ale je to asi nejprudší kopec na D1, tímto směrem dolů, tuším se tam vykydlil kdysi Kadimura). Tempomat na 90, tj. reálných řekněme 87 (tj. i tak nepředpisově) a za prdelí nalepený kamion. To mi řekněte, jak mám tohle legálně řešit... (ujet mu umím, o to nejde) Odjet mu 100 a když mě zastaví, tak argumentovat krajní nouzí?
Setkavam se s tim taktez a nejucinnejsi reseni je to neresit, dal popijet kavu a poslouchat vysilani radiozurnalu B-) Ze za mnou jede kamion o 3kmh rychlejc (jen z toho kopce) je mi jedno, kdyby se pan ridic lip ucil, tak ted nemusi smrdet a vysilovat v kabine nakladaku, jeho problem B-) B-) B-)
R4...258k
R3...261k
EV...264k
Odpovědět