clovek co ma za prdeli furt rodice by se k tomu snad ani nemusel vyjadrovatStepan píše:Vazne clovek, co 5 let splaci Astru urazi majitele Rapidu, ze nemaj na normalni auto?

Moderátor: řidičBOB
clovek co ma za prdeli furt rodice by se k tomu snad ani nemusel vyjadrovatStepan píše:Vazne clovek, co 5 let splaci Astru urazi majitele Rapidu, ze nemaj na normalni auto?

2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw Naopak, moje mnohonásobná zkušenost je taková, že kdo má "old money" "jakkoliv to v Čechách může znít nepatřičně, nemá potřebu se nad jiné povyšovat kvůli značce auta, oblečení (...). Zatímco ten, kdo sotva utáhne hypotéku na svůj plácek v paneláku naležato, nevynechá příležitost, aby si kopnul do kohokoliv, kdo je na sociálním žebříčku pod ním.
 Naopak, moje mnohonásobná zkušenost je taková, že kdo má "old money" "jakkoliv to v Čechách může znít nepatřičně, nemá potřebu se nad jiné povyšovat kvůli značce auta, oblečení (...). Zatímco ten, kdo sotva utáhne hypotéku na svůj plácek v paneláku naležato, nevynechá příležitost, aby si kopnul do kohokoliv, kdo je na sociálním žebříčku pod ním.

2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kwNapsals to docela jednoznačně, já tam žádné jiné poselství nevidím. Být majitelem Rapida, tak mě to minimálně zarazí. V čem je to auto nenormální a např. Opel normální?mattonecz píše: ale co cekat od majitele rapidu, v tech objecne jezdi nejfrustrovanejsi zoufalci co nemaj na normalni auto, tak se hojej ruzne. to je dlouhodoba zkusenost

já si tu jen tak nadávám takže i ostatní můžou na mě.
 já si tu jen tak nadávám takže i ostatní můžou na mě. 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kwabgx1 píše:praveze na tychto usekoch su nehody velmi casto, ludia proste zle odhadnu rychlost proti iduceho, automaticky vychadzaju z toho ze vsetci tam pojdu 90... 100x to vyjde, ale na 101 tam niekto pojde 150+, lebo rovny usek, a uz su v sebe
nedaleko od domu mam rovnaku rovnu cestu, nehoda tam je kazdy mesiac, presne z tochto dovodu...