Cyklistické vlákno

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
honziss
Letec

Re: Cyklistické vlákno

Příspěvek od honziss »

pavproch píše:Tak. Kdo je připraven, není překvapen (až/jestli přijde jaro a zruší nám omezení sportu jen na katastr obce) - přes víkend dám do richtiku bajka (nový zadní plášť a čerstvé NoTubes do obou kol) a pak už budu vyhlížet.... :ymhug:

EDIT: To zas bude bolet prtel, než si zvykne... :ymhug:
Ja jezdim letos celou zimu, ale jak bylo hodne snehu, tak jsem asi mesic na kole nesedel a stejne me bolelo jak kdybych na nem nejel pul roku. Kamos mi radil nakej znecitlivujici gel, prej se to da normalne koupit v lekarne, tak to muzes zkusit :D
R4...258k
R3...261k
EV...264k
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Nebo nejaky lepsi cyklotrenky?
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

HondaMan píše:Nemáte někdo nějaké schopné MTB navíc? Potřebuju kolo na cca 3 měsíce a jezdit na festce dál než pro rohlíky do vedlejší vesnice se mi nechce :-D
To sis jako pořídil Festku, nebo co??? Jaký model?
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak. Bajk je ready a.... předpopičasí je celý týden dopředu zima/škaredě. Tak ho zase schovám do garáže.... :ymhug:

EDIT: Jaxem projížděl bajka okolo chalupy, aby se v pláštích pořádně rozlila nová náplň NoTubes, taxemito velmi líbilo, už se začínám těšit, až nastane doba točení nohama.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

jarka píše:
HondaMan píše:Nemáte někdo nějaké schopné MTB navíc? Potřebuju kolo na cca 3 měsíce a jezdit na festce dál než pro rohlíky do vedlejší vesnice se mi nechce :-D
To sis jako pořídil Festku, nebo co??? Jaký model?
Ne, jen festku. Rám Favorit Giro D´Italia, úzká rovná řidítka, vysoké bílé ráfky + bílé pláště, bez brzd a pevný převod bez volnoběžky...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Aha, tak to jo. Se v těhle označeních nevyznám. Sem hned viděl Festka Rover :) .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

pavproch píše:Tak. Bajk je ready a.... předpopičasí je celý týden dopředu zima/škaredě. Tak ho zase schovám do garáže.... :ymhug:

EDIT: Jaxem projížděl bajka okolo chalupy, aby se v pláštích pořádně rozlila nová náplň NoTubes, taxemito velmi líbilo, už se začínám těšit, až nastane doba točení nohama.
To ja uz vyjel. Aspon kratka vyjizdka na ladeni "nove" vidlice a zajeti brzd. Diky PP :)
Obrázek
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Dneska jsem v sarce potkal ciziho typka, poradil mu jak na dropy trailu z vyhlidky dolu a on me naopak naucil dat dvojak v rokli na kterej jsem se jezdil jen koukat poslednich 6 mesicu. Genialni odpoledne :-bd
R4...258k
R3...261k
EV...264k
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

:-bd
Pravda vyděsí
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Vozite nekdo karbonovy kola na biku? Nejde mi ani tak o nizsi vahu, ale libi se mi predstava vetsi tuhosti kol/citelnosti/ovladatelnosti...vsichni vsude rikaj jak je to skvely, ale ja bych chtel vedet jak moc je to pravda. Mavic zacal davat na modely od 2021 dozivotni zaruku dokonce... :-?

https://www.koloshop.cz/vypletena-kola- ... -2021.html
R4...258k
R3...261k
EV...264k
Odpovědět