Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
Věř mi, že to jedno je. Dneska si každý (i D soudce nebo prokurátor) najde na internetu, co potřebuje a nějaký papír o tom, že to je vlastně něco jiného, na tom nic nezmění. 
Tahle debata je na hodně tenkém ledě a já bych nerad diskutoval na skle o něčem, co by mohlo být nápovědou protistraně...

Tahle debata je na hodně tenkém ledě a já bych nerad diskutoval na skle o něčem, co by mohlo být nápovědou protistraně...
250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
No hlavně se motají dvě věci dohromady. Homologace říká, že to není nepovolené příslušenství, to, že je to antiradar, který je někde zakázaný, je s tím nesouvisející věc.

HD+ jsem měl a na AR.net fóru jsou i videa...detekce super, občas nějaký FP ale je jich minimum, GPS databáze shodná s Protectrem(pokud je to i s GPS+)Prdola píše:Mě se pořád honí hlavou jaké genevo, jestli one, one s nebo to pevné. Jak je to pevné zabudované, má ho někdo v autě?
Co se týče AL Prio a LI tak mám taky video kde jsem to testoval-stejné umístění čidel,naprosto stejná pozice vozu i lidaru a ALP na jedničku(100% krytí) a LI tak 70%....
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Díky za odpověd, tak se regnu i na AR forum, radši 

nějaké info o HD+  www.antiradary-forum.net/topic2026.html

PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
						- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Když někdo nepřemýšlí, ani zastavovací pás nepomůže...dokonce ani tolik oblíbený zátaras z řidičů:

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Slušně to paní natřeli: http://www.novinky.cz/krimi/366063-neso ... dicak.html

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
No jo, neměla tam známého, narozdíl od protistrany  Kamera by jí pomohla. Ale za co jí sebrali noty? Jestli udělala"Za spáchání dopravního přestupku "Ohrožení při přejíždění z pruhu do pruhu" je řidičům přičítáno 5 bodů v rámci bodového systému (bodového hodnocení řidičů). Jedná se tedy o "závažnější" přestupek. Přestupek je možné vyřešit na místě v blokovém řízení udělením pokuty do 2000,- Kč. V případě zahájení správního řízení hrozí sankce 1.500 – 2.500.
 Kamera by jí pomohla. Ale za co jí sebrali noty? Jestli udělala"Za spáchání dopravního přestupku "Ohrožení při přejíždění z pruhu do pruhu" je řidičům přičítáno 5 bodů v rámci bodového systému (bodového hodnocení řidičů). Jedná se tedy o "závažnější" přestupek. Přestupek je možné vyřešit na místě v blokovém řízení udělením pokuty do 2000,- Kč. V případě zahájení správního řízení hrozí sankce 1.500 – 2.500.
Definice přestupku "Ohrožení při přejíždění z pruhu do pruhu", včetně sankcí a počtu bodů pro bodové hodnocení, je uvedena v následující tabulce:" Tak za to se papíry nesbírají, teda jestli paní není pirátka, co už nějaké to konto má.

Kamera by jí pomohla. Ale za co jí sebrali noty? Jestli udělala"Za spáchání dopravního přestupku "Ohrožení při přejíždění z pruhu do pruhu" je řidičům přičítáno 5 bodů v rámci bodového systému (bodového hodnocení řidičů). Jedná se tedy o "závažnější" přestupek. Přestupek je možné vyřešit na místě v blokovém řízení udělením pokuty do 2000,- Kč. V případě zahájení správního řízení hrozí sankce 1.500 – 2.500.
 Kamera by jí pomohla. Ale za co jí sebrali noty? Jestli udělala"Za spáchání dopravního přestupku "Ohrožení při přejíždění z pruhu do pruhu" je řidičům přičítáno 5 bodů v rámci bodového systému (bodového hodnocení řidičů). Jedná se tedy o "závažnější" přestupek. Přestupek je možné vyřešit na místě v blokovém řízení udělením pokuty do 2000,- Kč. V případě zahájení správního řízení hrozí sankce 1.500 – 2.500.Definice přestupku "Ohrožení při přejíždění z pruhu do pruhu", včetně sankcí a počtu bodů pro bodové hodnocení, je uvedena v následující tabulce:" Tak za to se papíry nesbírají, teda jestli paní není pirátka, co už nějaké to konto má.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já to pochopil tak, že za předjíždění (o které se sice skutkově vůbec nejednalo) v místě, kde je to jiným právním předpisem zakázané.

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW