Jsem kolem toho dneska jel. Nechápu, jak se mohl v tomhle místě nechat tak nechutně rozstřelit
A jestli budou paní léčit na Vinohradech nohu se stejným zápalem jako mně tenkrát oči, měla by si objednat už dopředu nějakej hezkej invalidní vozík
Podezřelej z té Jihlavské domácí zabijačky už spáchal sebevraždu. Divím se. Vypadalo to, že to měl slušně promyšlené a takhle to položil...
Ikdyž, v 65 do krimu za vraždu ženy. Nechtěl bych...
I vzhledem k tomu, jaká auta bourala mám takové podezření, že k tomu mohlo přispět spolehnutí se na pokročilejší verze navigací od VW (s online daty o provozu). Sice mají poměrně spolehlivé info o plynulosti provozu a umí navigovat tak, že se vyhnou koloně, ale bohužel se mi už několikrát stalo, že do do systému někdo jaksi opomenul zadat aktuální data o zavřených nájezdech na dálnici. Takže je možná navi poslala přes VM objet kolonu a zpátky najet na dálnici na exitu 147. Oba asi jeli podle navi, potmě + kdovíjak ta uzavírka na nájezdu byla značená....
Nevím, jak se to přesně stalo. Z toho článku jsem dovodil, že objeli kolonu přes město a pak se napojili na dálnici přes zavřený sjezd.
Něco podobného se mi málem stalo taky - VW navi s on-line údaji o provozu mě správně stáhla z dálnice, která stála, ale zpátky mě na dálnici posílala přes zavřený sjezd. Nejhorší na tom je, že většina uzavírek je v té navi správně, ale občas na nějakou zapomenou. Na dálnici jsem samozřejmě nevjel, ale dovedu si představit, že když je někdo unavený, je tma&hnusně + nedůsledné značení, tak značení přehlídne a pojede podle navi, se kterou se předtím tak pěkně vyhnul koloně.