... no a letos jsem byl ve Francii zas, včera jsme se vrátili, ale článek o téhle cestě ještě nemám hotov

(sry za částečný offtopic, nenašel jsem lepší vlákno

Moderátor: řidičBOB
neska sem zase potkal jednoho střelce v oftáce mezi RK a MT - 1.6Crd, bílý hatch, brněnská značka.... jak ten to řezal - plná neplná, předjíždění do nevidoucí zatáčky, předjíždění zpomalující kolony proti jiné koloně, předjíždění na zebře/přechodu, předjíždění dalšího předjíždějího po krajnicipavproch píše:neska sem potkal dalšího takovýho střelce.... oct I. TDI (tj. 81kW jestli se nepletu) , žilinská RZ, cesta I/56 z Ostravice nahoru k a pak okolo přehrady Šance.... drtil to hooooodně slušně, dalo to práci ho "dohnat a předehnat"....pavproch píše:ditto, roomster vs. moje brambora neska poránu z Velkých Karlovic na Trojačku..... ty woe, ten to řezal.....až v těch serpentinách u hotelu horal mu pochyběly kobylky pod kapotou....Bond007 píše:kazdopadne dnes klobouk dolu pred ridicem octavie combi 1,6 tdi se kterym jsem se nahanel od Malinek az po Trencin... samozrejme jsem byl rychlejsi, ale s dost vyraznym nasazenim a hlavne v pomalejsich pasazich jsem absolutne nechapal jakou pilu muze clovek jet s tak sracskym autem