Zrovna včera, kdyz jsem měnil žárovku a narazil na vestu pod podlahou v kufru, tak mě napadlo to dát někam, kde to je víc po ruce. Nakonec sem se tak vyvředil při té výměně, že som na to zabudol...EL_XEL píše:A já si nasazuju vestu i když jdu odehnat srnku ze silnice, která si tam leží uprostřed (pak se ukázalo, že to nejde, protože měla přeražené obě zadní nohy).řidičBOB píše:...a reflexní vestu měl akorát řidič Caddy a celníci.
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Jsem ve vestách mírně paranoidní. Řidičova pod volantem, spolujezdcova v jeho kastliku, zadní krajní pasažéři v kapsách sedadel před nimi, prostřední za výklopnou střední opěrkou.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já je mám taky v kabině - 4ks
(byť mám pětimístné vozidlo, pět lidí v něm nikdy nejelo a ani nepojede
)
(byť mám pětimístné vozidlo, pět lidí v něm nikdy nejelo a ani nepojede
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
Profesionál s kšiltem...
S mobilem u ucha a cestujicimi za zády přijel na bus nádraží a zastavil jak debil a blokoval ostatní busy.
- Přílohy
-
- WP_20161222_08_07_04_Pro.jpg (395.04 KiB) Zobrazeno 4921 x
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Ten musel být nakrmený, jinak to není možné.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No - sice to není úplně nejlepší manévr v jeho životě, ale ten filmárik by nám měl nalít čistého vína. Tohle totiž jistě bylo už jenom vygradování něčeho, co se stalo dříve...
Dneska jsem už slyšel v rádiu, jak redaktor vyjmenovával přestupky a sankci až několik let vězení...no, sranda musí být
Dneska jsem už slyšel v rádiu, jak redaktor vyjmenovával přestupky a sankci až několik let vězení...no, sranda musí být
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW