Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
jo, na odjezdu jo, ale tady to bylo tak, že fakt nebyli vidět ani trochu (ani ve špíglu), proto píšu sfiňárna...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jen co v Pze vykouklo slunéčko, vykoukli i kucí!
1) Vysočanská radiála a B7 s krutohustým pyráthem ve Fabii
2) Českobrodská MP ramer
3) přísní kluci na Plzeňské 4) končící měřeníčko na Jeremiášově...na kase ale pořád tlačenice

1) Vysočanská radiála a B7 s krutohustým pyráthem ve Fabii

2) Českobrodská MP ramer
3) přísní kluci na Plzeňské 4) končící měřeníčko na Jeremiášově...na kase ale pořád tlačenice

250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
já měl neska ostrostřelbu v Ka (naše místní čebrená oftáka) na Horní Bečvě, klasika u Davidove .... 

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
původně jsem myslel, že falešňáček a ono se z toho vyklubal ruskej pyráth

250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
R36 z DO Rudná v akci....
...a na Plzeňské již taková odpolední tradice 
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
Tak uplne to sem nepatri, nicmene to neco vypovida o kvalitach MP v teto zemi:
http://www.novinky.cz/krimi/337356-stra ... olegy.html
http://www.novinky.cz/krimi/337356-stra ... olegy.html
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
neska mám z cestování po CZ dva zážitky
ráno dyž sem jel okolo salonu schade ve Valmezu (nebudu jmenovat) - parkoviště plné předváděček ale jinak nikde nikdo - taxem měl na 99% falešný poplach v Ka (asi poprvé v živitě)... za a) nebylo nikde nic Pachového k vidění a za b) ten průběh poplachu byl naprosto jiný než normálmě - žádný postupný nárust a pak pokles intenzity, prostě skoková změna z nic na plný pecky , 2 sekundy řevu a pak ticho....
co to mohlo byť?
a druhý - II/284 kousek od Dvora Králové - průjezd Miletínem přes náměstí - na výjezdu směr L.Bělohrad cedule "konec měření", přičemž
a) sem nikde nic neviděl (a to sem se otočil a projel to ešče jednou a pozorně sa rozhlížal)
b) neviděl ani ceduli začátek měření
d) ani slečna z podpalubí nic neříkala (jakože neska teho nakecala jaxfiňa....)

ráno dyž sem jel okolo salonu schade ve Valmezu (nebudu jmenovat) - parkoviště plné předváděček ale jinak nikde nikdo - taxem měl na 99% falešný poplach v Ka (asi poprvé v živitě)... za a) nebylo nikde nic Pachového k vidění a za b) ten průběh poplachu byl naprosto jiný než normálmě - žádný postupný nárust a pak pokles intenzity, prostě skoková změna z nic na plný pecky , 2 sekundy řevu a pak ticho....
co to mohlo byť?

a druhý - II/284 kousek od Dvora Králové - průjezd Miletínem přes náměstí - na výjezdu směr L.Bělohrad cedule "konec měření", přičemž
a) sem nikde nic neviděl (a to sem se otočil a projel to ešče jednou a pozorně sa rozhlížal)
b) neviděl ani ceduli začátek měření
d) ani slečna z podpalubí nic neříkala (jakože neska teho nakecala jaxfiňa....)

neska poobědě než začalo pršet - sfiňárna od PaChů:
křížení I/6 a I/27 u Bukova na karlovarsku - bezesporu velmi nebezpečná křižovatka (stopky tam nejsou nadarmo...) - hlavní je I/6, se zpomalením na 50 (oprávněným).... laserovali an příjezdu od KV - až potud v pořádku... ale - měli by hlavně působit odstašovně a preventivne, ne se s pistolí schovat na ceduli benzinky a pálit jak u verdunu s jediným cílem - co nejvíc zkasírovat...
ostatně jako (skoro) vždycky...
křížení I/6 a I/27 u Bukova na karlovarsku - bezesporu velmi nebezpečná křižovatka (stopky tam nejsou nadarmo...) - hlavní je I/6, se zpomalením na 50 (oprávněným).... laserovali an příjezdu od KV - až potud v pořádku... ale - měli by hlavně působit odstašovně a preventivne, ne se s pistolí schovat na ceduli benzinky a pálit jak u verdunu s jediným cílem - co nejvíc zkasírovat...

ostatně jako (skoro) vždycky...
Oni jsou hodnocený podle vybraných pokut, nikoliv podle snížení nehodovosti v daném úseku......