Mne sa pravidelne stava ze si v podzemnych garazach kde su zavory zabudnem otvorene okno...ze sak potom to cez komfort funkciu zavriem...prdlajs, akurat tak auto iba zamknem
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
neska sem ve FM dojel Mazdu 6 , která měla otevřené víko hrdla nádrže a víčko za ním vlálo na tom špagátku proti ztracení (to muselo docela bouchat do plechu)... 2x sem zatroubil a ukázal řidičovi (postarší pán) že má problém a posunkama i kde ho má.... divil se aji ušama, co za kkta na něj troubí a gestikuluje.... nepochopil a jel dál...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
blbi maji stesti, rika se u nas. ja ho mel dnes cely vagon. uplne nove letni 235/35 R19 vazne nejsou idealni gumy na jezdeni po rozbredlem mokrem snehu. stalo me kybl nervu vyhybat se vsem tem ostatnim kretenum, co se chovali, jako by nastal konec sveta.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Snowman000 píše:Mne sa pravidelne stava ze si v podzemnych garazach kde su zavory zabudnem otvorene okno...ze sak potom to cez komfort funkciu zavriem...prdlajs, akurat tak auto iba zamknem
To se mi stává neustále Buď v garážích nebo když si otevřu na straně spolujezdce
Naštěstí u mýho auta zajíždí sklo hodně nízko, takže pokud nestojíš těsně u auta, tak není v mizerně osvícených podzemních garážích vidět, že je okno otevřené. Dobrá ochrana proti nenechavcům.
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.