Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
btw: pozor na Strakonické R4, hýbají zde s cedulí Hlavní město Praha, o víkendu se u první odbočky na Zbraslav(směr do Prahy ) objevili modré cedule označující Prahu, což by znamenalo, že by se mělo jezdit k tomu přechodu rychlostí 50 - 70 -50.Nicméně cedule jsou už opět sundané 

Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy

PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Modré? Začátek obce může být proveden pouze platného dopravního značení - čili IS12a
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Myslíš do 50+?řidičBOB píše:pokud chceš být řešen furt podle staré (a dobré) metody, tak musíš v tulech o 50+Jinak to budeš mít za 500 - 1000

dnešní podvečerní dohled na I50-sjezd na kunovice....pirát odloven...jen to místo na zastavení by si mohli vybírat líp :ne
Protector850cz napeno v nárazníku, STi-R prozatím na palubce
odjezd:
příjezd:
Protector850cz napeno v nárazníku, STi-R prozatím na palubce
odjezd:
příjezd:
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
neska mám tolik zážitků z cest....
příjezd po I/48 od ovy do fm - "silnice pro motorová vozidla bez vyjímky" (čti nálepka) - pod mostem u OMV stál zelený neoznačený transporter s antenou/kamerou na střeše jako ET a o kus dál vybírali beználepkové hříšníky....
příjezd po I/48 od ovy do fm - "silnice pro motorová vozidla bez vyjímky" (čti nálepka) - pod mostem u OMV stál zelený neoznačený transporter s antenou/kamerou na střeše jako ET a o kus dál vybírali beználepkové hříšníky....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
a ještě jedn zážitek s PČR neska: na horní bečvě na bezince Gold sem neska před pátou odpoledne viděl něco, co sem v našich končinách ešče nikdy neviděl... teda jako takovou hustotu pčr.... čtyři motohlídky a tři oftáky .....
to je přesně o čtyři motorky a dvě oftáky víc, než kolik je v našem kraji základní sestava....

to je přesně o čtyři motorky a dvě oftáky víc, než kolik je v našem kraji základní sestava....

Nečekali na nebo nevezli nějaký "balíček" za hranice Divokovýchodního Slovenska?
nevím, nestih sem si fšimnout, bo sem okolo proletěl krapet nadlimitní rychlostí