Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
Nechápu, co na tom máte. (Ne)dobrovolne jsem musel dnes někam na kole dojet a už po 6 km jsem nevěděl, jak si sednout. Dalších 43 jsem fakt trpěl.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Lachende Bestien
- Letec
Rozumně měkké sedlo mi osobně zmírnilo perineální utrpení a zadní tlumič s pérem (nejlépe uzamykatelný) na hrbolech taky neuškodí. 
vonkreuz: Řetěz stříkám TF2 spray s teflonem. Musí se častěji, ale nelepí se na to prach.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Já sprejuju řetěz sprejem "Muc Off Dry Lube"
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
když pojedeš mimo zpevněné cesty, tak to chce ideálně před každou vyjíždkou otřít, namazat, nechat chvilku zatéct a znovu otřít. Akce na 3 minuty a z toho 2 minuty čekáš (obouváš se apod.) To následné setření je důležité, ať se na to nelepí bordel zbytečně.
každý má ty koníčky jinde, já třeba nechápu lyžaře
v sobotu krásných 220km s převýšením 3500m
každý má ty koníčky jinde, já třeba nechápu lyžaře
Pravda vyděsí
A to si dal sám nebo ve skupině? Jestli sám, tak to je drsný.Brus píše:když pojedeš mimo zpevněné cesty, tak to chce ideálně před každou vyjíždkou otřít, namazat, nechat chvilku zatéct a znovu otřít. Akce na 3 minuty a z toho 2 minuty čekáš (obouváš se apod.) To následné setření je důležité, ať se na to nelepí bordel zbytečně.
každý má ty koníčky jinde, já třeba nechápu lyžařev sobotu krásných 220km s převýšením 3500m
- Lachende Bestien
- Letec
220 km za den? Nevěřím.Brus píše:...v sobotu krásných 220km s převýšením 3500m
Čistě hypoteticky
Děkuji za rady. Kromě řetězu ještě něco stříknout?
Powderproch asi mazal/stříkal náboj středu pedálu, bo je to tam mastné.
Jsem v tomhle mastným řetézem nepolíbený, kotoučem na lýtku nespálený...
Powderproch asi mazal/stříkal náboj středu pedálu, bo je to tam mastné.
Jsem v tomhle mastným řetézem nepolíbený, kotoučem na lýtku nespálený...
Ten střed sem stříkal WD dyž sem hledal (marně) zdroj loupacího zvuku při šlapání. Ještě je dobré občas prostříknout bowdeny (vedoucí k přesmyku, přehazce), taky WD nebo Dry Lube. A vůbec všechny klouby a kolečka jak na smyku, tak na přehazce. Hlavně se Ti ale NESMÍ dostat ani kapička mazadla na kotouče brzd nebo brzd. desky!
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
163km byl závod, zbytek byla cesta na start a pak zpět.northwind píše:A to si dal sám nebo ve skupině? Jestli sám, tak to je drsný.Brus píše:když pojedeš mimo zpevněné cesty, tak to chce ideálně před každou vyjíždkou otřít, namazat, nechat chvilku zatéct a znovu otřít. Akce na 3 minuty a z toho 2 minuty čekáš (obouváš se apod.) To následné setření je důležité, ať se na to nelepí bordel zbytečně.
každý má ty koníčky jinde, já třeba nechápu lyžařev sobotu krásných 220km s převýšením 3500m
Pravda vyděsí