Právě sem to vymyslél - v přypadku, že mě zase zítra ráno resp. v neděli bude bolet fkrku jako kráva (víc než to bude cloumat nohama), tak.... (neska sa podařilo vyřešit patálie s m4Zlikem) .... brmbrmbrm (poslední dva dny léta je třeba využít). Plán je jasný - stát zítra i v neděli fšest a nejasný - rozhodnout se co (pokud mi teda do toho něco jiného nehodí widle).pavproch píše: Neska zase rest, ale zítra ráno mito asi bude fest cloumat nohama = uvidím, jak mi bude.
S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Lachende Bestien
- Letec
Vám se daří chodit psát už před desátou, když vsáváte fšest?
Ftom kejsu Repsekt!
Ftom kejsu Repsekt!
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
Pavproch chodí psát před desátou výborně
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Co je NATOm divnýho? Stanu fšest, 3 hod brmbrm a pak (někdy hned) sednu k pc. Třeba neska ale ne - bylo fšest, m4Zlik ale k pc sem sednul až fčíl.
Ráno sem (ešče zpocený z vycházky) na sebe outfitoval svoje řidičské hadříky a zas vyrazil (to to ešče docela těplotně šlo, dyž sem se před obědem vracel, byl už zase hic na :vomitting smiley: ) = skoro 200 km skrz Beskydy, provoz jen nárazově/chvílema, jinak krásný mimo-prázdninový klid na cestách. I od PaCha. Multifunkční den neska. Křasa.
EDIT: Při pohledu na předpopičasí (má být hnusně a chladno) mně přepadla otázka - kdy zase? Už fčíl sa těším na další brmbrmbrm.
EDIT: Při pohledu na předpopičasí (má být hnusně a chladno) mně přepadla otázka - kdy zase? Už fčíl sa těším na další brmbrmbrm.
Napřed: I na víkendovku/srcovku sem prase (a hurá do mně!)
Letošní sezona s m4Zlikem (doufám, že ešče nekončí) se prozatím obešla (proto to prase) bez mytí m4Zlika = zepředu na masce a světlech je hafo hmyzu + do myčky se mi nechce + zítra má extrémně scát + vzadu mám nové gumy (= dost vzorku ref aquaplaning) = žebych zítra vyjel (samozřejmě se střechou nahoře) a tlakovou myčkou ho umyl?
Letošní sezona s m4Zlikem (doufám, že ešče nekončí) se prozatím obešla (proto to prase) bez mytí m4Zlika = zepředu na masce a světlech je hafo hmyzu + do myčky se mi nechce + zítra má extrémně scát + vzadu mám nové gumy (= dost vzorku ref aquaplaning) = žebych zítra vyjel (samozřejmě se střechou nahoře) a tlakovou myčkou ho umyl?

Tak ne, nezlomím to v sobě - dyž venku (silně) ščije, nedokážu se přesvědčit vlízt do m4Zlika a jít ho umýt (čti opravdu nechuť + strach z hodně sjetých předních PSS).
Při pohledu na předpopičas vím co budu/chtěl bych dělat zítra ráno.... 

Já jezdím každý den, ráno navlečený jak cibule, odpoledne už to jde.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Naštěstí se taky nemusím nikomu zpovídat o tom co a kdy dělám (i v pracovní době - majitel firmy) = skoro každé ráno ve mně ale zvítězí "chtíč" po sportíku/vycházce v krásné valašské přírodě nad chtíčem "brmbrmbrm" (tenle týden od pondělka vycházka každý den = už mě tak bolijou nohy, že zítra vím, že budu restovat, proto brmbrmbrm).
Jo, dlouhé/těplé triko/bundu (samozřejmě BMW) mám a počítám že to ráno bez něj nepude.
Jo, dlouhé/těplé triko/bundu (samozřejmě BMW) mám a počítám že to ráno bez něj nepude.