Jižní město, co bys chtěl, Big Brother jak v Anglii a lidi co chtěj utíkat s jedničkovou Octou . Neřikám, že ty policejní Fabky jsou nějaký letadla, ale vysílačka je zbraň mocná a s obyč Octou ani ne RS bych teda neujížděl
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
To já zase asi jo, Fabka je fakt slabej kalibr. Ujet Big Brotherovi jak jel z Hájů na Petrovice doprava směr Průhonice na dálnici ven z Prahy, sjet na 3ku a pohrát si. Myslim, že by zmizli ale daleko dřív.
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
Však krom jižnáku už jel prakticky vesnicí, kde dřív byly pole .. Kdyby zahnul doprava, tak tam je čerstvej vzduch a bylo by dost prostoru pro srandu, úplně ten vzduch cejtim
vasco píše:No pět ze čtyř vasců doporučují ve městě neujíždět...
Jen ho nech...on asi neví, že v Pze po něm nemohou střílet, ale mimo - to je jiná On se ten kluk bude jednou divit... Tuhle mi kamarád vyprávěl (nemaj v autě záznamové zařízení), jak jim ujížděl nějakej cucák a ještě měl kecy, když ho chytli, tak mu naložili, co se do něj vešlo - čti: kladení odporu při zatýkání. A řeknu po pravdě, že já nejsem žádné vořezávátko, ale od něj bych přes držku dostat nechtěl ani omylem
To vim, jen mimo se líp ujíždí. Hlavně nevim co z toho chtěl vydolovat. Věčně ucpaná Uhříněves by ho asi nepodržela a tak zahnout na Průhonice hned za Jižnim městem byla asi jediná možnost. Ale ujíždět s OI, která má naladění a výkon na vyližpr... + vysílačky na jejich straně je skoro zbytečný.
vasco píše:No pět ze čtyř vasců doporučují ve městě neujíždět...
Jen ho nech...on asi neví, že v Pze po něm nemohou střílet, ale mimo - to je jiná On se ten kluk bude jednou divit... Tuhle mi kamarád vyprávěl (nemaj v autě záznamové zařízení), jak jim ujížděl nějakej cucák a ještě měl kecy, když ho chytli, tak mu naložili, co se do něj vešlo - čti: kladení odporu při zatýkání. A řeknu po pravdě, že já nejsem žádné vořezávátko, ale od něj bych přes držku dostat nechtěl ani omylem
zas bych to nevidel tak ostre btw nekdo ve sluzbe me bezduvodne zmlatit tak si dam kurva zalezet na tom aby to odsral i on