Vrooom píše:Si asi moc nepomuzes s nicim, nejcitlivejsi byly open bath pruzinovky, ale to se dnes nedela, protoze tam bylo plno oleje a to je tezky.
Aspon se ti to pri slapani nehoupe :-DD
Omlouvám se za náhlé vložení do konverzace, ale rád bych se zeptal na zkušenosti ostatních řidičů. Dnes jsem jel na Šumavě Filipovou hutí - tady jsou to samé serpentiny.. a jelo tu přibližně 30 cyklistů... při pokusu předjet je mi začali vjíždět do cesty a na troubení nereagovali, načež se stáhli až po tom, co v protisměru jel kamion. Pak jsem je teda opravdu nebezpečným manévrem předjel, ale opravdu není moc přijemný jet tady 130.. Snad jsou na silnicích nějaký pravidla a ty platí i pro cyklisty ne? Má někdo podobnej zážitek?.. pořád nemůžu moc pochopit, jak si tohle někdo může na silnici vůbec dovolit.
WilliamKrizak píše:Omlouvám se za náhlé vložení do konverzace, ale rád bych se zeptal na zkušenosti ostatních řidičů. Dnes jsem jel na Šumavě Filipovou hutí - tady jsou to samé serpentiny.. a jelo tu přibližně 30 cyklistů... při pokusu předjet je mi začali vjíždět do cesty a na troubení nereagovali, načež se stáhli až po tom, co v protisměru jel kamion. Pak jsem je teda opravdu nebezpečným manévrem předjel, ale opravdu není moc přijemný jet tady 130.. Snad jsou na silnicích nějaký pravidla a ty platí i pro cyklisty ne? Má někdo podobnej zážitek?.. pořád nemůžu moc pochopit, jak si tohle někdo může na silnici vůbec dovolit.
To co pises je bud blbost a nebo velka vyjimka. Jenom totalni blazen by se na kole pokousel o agresi vuci osobnim autum, ver mi ze 99,9% cyklistu se chce vratit domu zivejch.
Proticyklisti trend na DF je zpusoben zaslepenosti a averzi tamnich prispevovatelu vuci cyklistickym aktivistum, bohuzel jejich omezenost jim neumoznuje chapat ze cyklistu je bambilion druhu a ze jsou treba skupiny se kterymi se oni na silnici nikdy ani nepotkaji...
hardcore cyklobuzny v houfu sou vůči svému okolí výrazně agresivní, o tom imho není sporu.... a echt zapařená cyklobuzna dokáže být agresivní i dyž funí horekopcom sama (docela nedávno sem tu o tym psal, myslím)
btw, sám na bajku taky jezdím (a občas, nerad, musím i po veřejných komunikacích), ale dyž takovéhle případy potkám, chce se mi brečet...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
honziss píše:
To co pises je bud blbost a nebo velka vyjimka. Jenom totalni blazen by se na kole pokousel o agresi vuci osobnim autum, ver mi ze 99,9% cyklistu se chce vratit domu zivejch.
chtěl jsem napsat něco podobného. jak to jako vypadalo.. jeli normálně a sledovali kdy dá blinkr na předjíždění a v tu chvíli začali křožovat cestu? no nevím
že spousta z nich zvlášť ve stádu jezdí jak kokoti nepopírám, ale tady mi něco nehraje
honziss: bohuzel, v okoli nasi diry se relativne casto poradaji cyklozavody. to, co se pri nich deje na prilehlych silnicich, je pak o kriminal. kolisti se jezdi rozehrivat nebo co, motaji se tam v houfech, jsou schopni se roztahnout pres celou cestu bez ohledu na provoz v protismeru, prednost na prechodu jim nerika ale vubec nic a ted nedavno mi jedna takova grupa nedala prednost takovym zpusobem, ze byt jen trochu nepozorny, skoncilo mi jich par na kapote.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Najezdim toho hodne v aute i na kole a musim rict ze nemam problem, je mraky jinejch veci co me trapej. Mozna je problem v tom, ze spousta ridicu nema zkusenost jak to chodi za riditkama a naopak...
Bohuzel taky musim potvrdit ale tyka se to vetsinou jen skupin. Prasici jednotlivec je spis vyjimka (hipiky na nabarvenejch singlespeedech nepovazuju za cyklisty ale cykloteroristy).