Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
Každoročně zažívám na silnicích stav, kdy je něco pod nulou, sněží a fouká vítr... Ten sajrajt namrzá na čelním skle a stěrače jsou během krátké chvíle jedna ledová lišta. Puštěná klima na plné pecky na čelní okno jednak nepomůže a jednak je rázem v autě vedro jako prase
Vyhřívání okamžitě popsaný problém odstraní.

250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
+1řidičBOB píše:Každoročně zažívám na silnicích stav, kdy je něco pod nulou, sněží a fouká vítr... Ten sajrajt namrzá na čelním skle a stěrače jsou během krátké chvíle jedna ledová lišta. Puštěná klima na plné pecky na čelní okno jednak nepomůže a jednak je rázem v autě vedro jako praseVyhřívání okamžitě popsaný problém odstraní.
ted zrovna v nicem, mel jsem v lagune, mel jsem ve focusu, mel jsem v mondeu. Tudiz sem si mel moznost docela pekne odzkouset, ze je to prijemne. Ne nezbytne, ale hodne prijemne urcite.
my to mame na LR a nejak mi to neprijde zasadne lepsi...tak jsem rad za tve zkusenosti 

BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Já s tím mám taky pozitivní zkušenost...hlavně při námraze, člověk nemusí nic škrábat, taky když se při vjezdu do garážříza deště zamlží okno, tak se to hodí, odmlží to prakticky hned atd...
2.016V 99kW
ja nemel bufika, tudiz v zime to bylo super, ze clovek prisel a do minuty mel ciste/mokre sklo a mohl jet v tom je velka vyhoda. Pak vzime, kdyz jede podalnici a nemas vyhrivane to pod steraci nedelaji se ti pri aerosolu a mrazu ty lodove hroudy na steracich apod. detaily.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
+2 ... A proto také platí, že VW Passat = Das Auto.goes píše:+1řidičBOB píše:Každoročně zažívám na silnicích stav, kdy je něco pod nulou, sněží a fouká vítr... Ten sajrajt namrzá na čelním skle a stěrače jsou během krátké chvíle jedna ledová lišta. Puštěná klima na plné pecky na čelní okno jednak nepomůže a jednak je rázem v autě vedro jako praseVyhřívání okamžitě popsaný problém odstraní.
Do 14 dnů prý budeme vědět víc, ale já už to vím dnes.

http://promuze.blesk.cz/clanek/pro-muze ... ilnic.html