Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
ExFun
Letec

Re: Hon na piráty

Příspěvek od ExFun »

Tak aby ses zase trochu uklidnil, s rB jsem debatoval jen formách zavinění a demonstroval to na určitém příkladu fet - auto -srážka ve směru zavinění té s srážky. Tedy ve směru srovnatelném s Lacinou, nikoliv o obecném ohrožení.

Ne každý má touhu se rýpat v nějakém mediálním rozsudku. Mohu tě ubezpečit, že o případu CH vím jen z tituků a co bylo napsáno tady a je mi ten případ úplně ukradený. Pro co byl skutkově odsouzen nevím. A je mi to úplně jedno - kdybys měl potřebu mi to sdělovat. L-)
Back to basics.
Příčina -> následek
Alex..
Pan Řidič

Příspěvek od Alex.. »

ExFun píše:Tak aby ses zase trochu uklidnil, s rB jsem debatoval jen formách zavinění a demonstroval to na určitém příkladu fet - auto -srážka ve směru zavinění té s srážky. Tedy ve směru srovnatelném s Lacinou, nikoliv o obecném ohrožení.

Ne každý má touhu se rýpat v nějakém mediálním rozsudku. Mohu tě ubezpečit, že o případu CH vím jen z tituků a co bylo napsáno tady a je mi ten případ úplně ukradený. Pro co byl skutkově odsouzen nevím. A je mi to úplně jedno - kdybys měl potřebu mi to sdělovat. L-)
=)) :-bd
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ultima ratio »

No mě bylo hned jasné, že o trestním právu nemáš ani šajnu, to mi fakt vysvětlovat nemusíš.
:ympeace:
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

UR: pokud se nemýlím, tak jsi v jedné ze svých halucinací psal, že švýcar se přiznal... No, já si myslím, že se k činu, za který byl odsouzen, nepřiznal. Naopak se hájil tím, že v době jeho spáchání nebyl příčetný. Tvrdil, že nechtěl nikomu ublížit - čili to stejné, co Lacina ;-)
250kW
195kW
100kW
Jose85
Mistr volantu

Příspěvek od Jose85 »

#-o
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy/16200 ... uceni.html

A v albu až na jednu samý fotky Rottrový.. :D
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

To jsou zas zprávy... :-) Nebo má to auto prostě chvilku a ještě to v databázi není.. :-)
Slawall
Mistr volantu

Příspěvek od Slawall »

Blesk se prostě honí za senzací...
2.016V 99kW
Goggy
Řidič začátečník

Příspěvek od Goggy »

Jel jsem právě vlevo, když jsem ve zpětném zrcátku uviděl zezadu se řítící světla. Snažil jsem uhnout do pravého jízdního pruhu, když se ten člověk rozhodl mě tímto pruhem podjet,“ líčil událost řidič muzikantů Jiří Kučera.
:-?
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

Jose85 píše:#-o
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy/16200 ... uceni.html

A v albu až na jednu samý fotky Rottrový.. :D
Šulínci z Blesku chtěli zjistit u které pojišťovny je pojištěnej, aby jim kamarádíčci dohledali majitele a vono houby, tak aspoň napíšou, že nemá PR :-) Mimochodem má docela novou RZ, beztak má strejda auto pár dní, tak to ještě nebylo v evidenci...
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

Goggy píše:
Jel jsem právě vlevo, když jsem ve zpětném zrcátku uviděl zezadu se řítící světla. Snažil jsem uhnout do pravého jízdního pruhu, když se ten člověk rozhodl mě tímto pruhem podjet,“ líčil událost řidič muzikantů Jiří Kučera.
:-?
Nj, jasný :-) nechtělo se mu jet v pravým drncavým pruhu, ale zaspal, neuhnul včas a strejda se musel mstít. Prostě se sešli 2 kokoti a jeden křičí chyťte toho druhýho kokota :-)
Odpovědět