Tak aby ses zase trochu uklidnil, s rB jsem debatoval jen formách zavinění a demonstroval to na určitém příkladu fet - auto -srážka ve směru zavinění té s srážky. Tedy ve směru srovnatelném s Lacinou, nikoliv o obecném ohrožení.
Ne každý má touhu se rýpat v nějakém mediálním rozsudku. Mohu tě ubezpečit, že o případu CH vím jen z tituků a co bylo napsáno tady a je mi ten případ úplně ukradený. Pro co byl skutkově odsouzen nevím. A je mi to úplně jedno - kdybys měl potřebu mi to sdělovat.
ExFun píše:Tak aby ses zase trochu uklidnil, s rB jsem debatoval jen formách zavinění a demonstroval to na určitém příkladu fet - auto -srážka ve směru zavinění té s srážky. Tedy ve směru srovnatelném s Lacinou, nikoliv o obecném ohrožení.
Ne každý má touhu se rýpat v nějakém mediálním rozsudku. Mohu tě ubezpečit, že o případu CH vím jen z tituků a co bylo napsáno tady a je mi ten případ úplně ukradený. Pro co byl skutkově odsouzen nevím. A je mi to úplně jedno - kdybys měl potřebu mi to sdělovat.
UR: pokud se nemýlím, tak jsi v jedné ze svých halucinací psal, že švýcar se přiznal... No, já si myslím, že se k činu, za který byl odsouzen, nepřiznal. Naopak se hájil tím, že v době jeho spáchání nebyl příčetný. Tvrdil, že nechtěl nikomu ublížit - čili to stejné, co Lacina
Jel jsem právě vlevo, když jsem ve zpětném zrcátku uviděl zezadu se řítící světla. Snažil jsem uhnout do pravého jízdního pruhu, když se ten člověk rozhodl mě tímto pruhem podjet,“ líčil událost řidič muzikantů Jiří Kučera.
Šulínci z Blesku chtěli zjistit u které pojišťovny je pojištěnej, aby jim kamarádíčci dohledali majitele a vono houby, tak aspoň napíšou, že nemá PR Mimochodem má docela novou RZ, beztak má strejda auto pár dní, tak to ještě nebylo v evidenci...
Jel jsem právě vlevo, když jsem ve zpětném zrcátku uviděl zezadu se řítící světla. Snažil jsem uhnout do pravého jízdního pruhu, když se ten člověk rozhodl mě tímto pruhem podjet,“ líčil událost řidič muzikantů Jiří Kučera.
Nj, jasný nechtělo se mu jet v pravým drncavým pruhu, ale zaspal, neuhnul včas a strejda se musel mstít. Prostě se sešli 2 kokoti a jeden křičí chyťte toho druhýho kokota