Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
s rozsudkem ohledne te svycarske fetky si asi delaj prdel. Ten mel jit do lochu s trestem na horni hranici a kazdej den se trikrat nucene "ohnout pro mydlo", zmrd jeden . .
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Petr: proč? Dyť má malé dítě, o které by se z basy přece nemohl starat a fetování za mřížema by bylo také obtížnější než na svobodě. A udělat to určitě nechtěl - byla to hloupá náhoda.
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Hošánci z DASky to Lacinovi pěkně pohnojili, no. Švýcar měl lepší advokátku, to je bez debat. 

Kdyby měl tebe, tak mu jistě ještě prachy dávaj jako odškodnění za poškození dobrého jména 

Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)

Ale jde o to jak mu ten umysl prokazali... podle vseho to spis vypada ze mu zbran omylem vystrelila a je odsouzen za umyslnou strelbuExFun píše:Ale no tak.
Zatímco u Laciny soud vzal za prokázané, že měl úmysl a cíleně najel do Mazdy. U CH takový úmysl v takové příčinné souvislosti neshledali.
Pokud to převedu do jiné podoby- je to jako by v prvním případě si člověk vzal zbraň a cíleně šel někoho zabít, a v druhém případě se ožral a v ožralosti začal z blbosti střílet a přitom někoho trefil.V prvním případě to chtěl udělat, v druhém to udělat nechtěl a z blbosti se stalo.
Neříkám, že s rozhodnutím ohledně Laciny souhlasím.

BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
U_R: Bez debat je, že jsi vedle jako ta jedle.
Naposledy upravil(a) ExFun dne pon 17 říj 21:45, celkem upraveno 1 x.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Bond: jak jsem napsal - to tady hodnotit nebudu. Jen jsem napsal v čem je podle soudů a potažmo zákonů rozdíl mezi těmi skutky a tomu odpovídající sazby.
Osobní názor, jak měl který případ být "trestně ohodnocen", bych si nechal pro sebe, i pokud bych znal spisy, natož když je neznám.
Mám ale takový pocit, že z Laciny se tady stane druhý Kájínek. Třeba někdo o tom časem natočí i film.

Osobní názor, jak měl který případ být "trestně ohodnocen", bych si nechal pro sebe, i pokud bych znal spisy, natož když je neznám.
Mám ale takový pocit, že z Laciny se tady stane druhý Kájínek. Třeba někdo o tom časem natočí i film.

Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Souhlas s Bondem. Když to dovedeme do důsledků, ikdyž i já, člověk, co se snaží věřit věcem bez předsudků než se bezesporu prokážou, tomu nevěřim, tak mohl špatně odhadnout vzdálenost. Z nekvalitního a neplynulýho záznamu to nikdo nepozná a svědci taky svatý nejsou, tak jak mám věřit něčemu, co je podložený pouze na slovu dnešních lidí, co dnes a denně třeba lžou? Prostě všichni na to máme nějakej názor, všichni jsme nakloněni tomu, co je naše domněnka, ale jak to bylo, to ví jen Lacina a ty dva.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No soudy zatím ukazují, že jsi vedle ty.ExFun píše:U_R: Bez debat je, že jsi vedle jako ta jedle.

A teď je na řadě tenhle pirát:

Naposledy upravil(a) ultima ratio dne pon 17 říj 21:55, celkem upraveno 1 x.