Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od pavproch »

Stargate?
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Proč na něj policajti jen koukají a nekonají? Proč ho nezakleknou a nezatknou? To se ho báli?
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-ukr ... .seznam.cz
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Opět je vidět, že o té práci a o zákonech, které se jí týkají, moc nevíš. Takže čteš Ukrajinec a automaticky ti naskočí (jako všem ostatním dezišům), že se ho bojí.
Tak předně - slovní útok není důvodem pro to tvé zakleknutí. Policista/strážník není od toho, aby situaci eskaloval, ale sklidil. Přesně tak postupoval i ten ve videu - nechal podezřelého z přestupku, aby se vyřval a v klidu pak přestupek dořešil. Představ si, že je na to ve své práci docela zvyklý, že na něj, a ne jenom Ukrajinci, řvou.
270kW
195kW
107kW
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Kecy "víš kdo já jsem" a "půjdeš do civilu/z uniformy" poslouchá každej policajt minimálně jednou denně :-D
Chápeš to?
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

řB: Nevím, co je deziš? To jsou ti, co nemají rádi lidi z bývalého CCCP? Ano, mezi ty se rád zařadím.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ano. To já vím - v tom je ta tvá malost. Já nemám rád kohokoliv, kdo se chová stejně, jako to úkáčko a je mi jedno, odkud je, her führer.
270kW
195kW
107kW
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Vždyť i ty sám hned nálepkuješ. Dám příspěvek, jak řidič nadává policajtům. Kdybys napsal, že policajti se zachovali správně, tak to akceptuju. Ale ty do toho hned začneš tahat ukáčka a deziše. Když se zeptám, kdo je to deziš, tak píšeš o hitlerovi. Zkus si projít vývoj tohoto tématu od začátku. A že nemám rád CCCP a jeho bývalé občany se sovětskými zvyky? To snad chápeš od toho, který na vlastní kůži jako malej kluk zažil okupaci těchhle výlupků z východu.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ano, to plně chápu a Rusáky nemám v oblibě o nic víc, než ty ;-)
Já do toho ukáčka netahal - jenom jsem reagoval na to, cos napsal ty.
270kW
195kW
107kW
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Ale já v odkazu nic nepsal o ukáčkách, pouze jsem se divil, že takovou neomalenost museli policajti strpět. To ty jsi reagoval, že mi automaticky naskočí Ukrajinec. No nic, už to dál nebudeme pitvat.

Rozdíl mezi námi je pouze v množině národů CCCP. Já do nich počítám rusáky, ukáčka, bělorusáky, čečence a další podobné. Ti všichni tu byli, seděli v tancích a mířili na barák, kde jsme bydleli. To se musí zažít, to se nedá sdílet.
Odpovědět