Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Pamatujete na řidiče autodomíchávače, co srazil za kruháčem cyklistu?
https://www.facebook.com/reel/841121258992016
Finanční odškodnění chápu, ale ten zákaz řízení je takový... Nevím co to řeší, tuplem pokud chce/musí dál odškodnovat
Za dva roky až za to sedne, může se mu to stát znova. Stejně tak třeba mě nebo komukoliv - teda záleží,proč přesně ji neviděl, což ví nejspíš jen on sám
Mám kolegu, co 2x během dvou let přejel bábu, co mu mimo přechod přecházela před autem (ne, jedna a ta samá bába to nebyla)
https://www.facebook.com/reel/841121258992016
Finanční odškodnění chápu, ale ten zákaz řízení je takový... Nevím co to řeší, tuplem pokud chce/musí dál odškodnovat
Za dva roky až za to sedne, může se mu to stát znova. Stejně tak třeba mě nebo komukoliv - teda záleží,proč přesně ji neviděl, což ví nejspíš jen on sám
Mám kolegu, co 2x během dvou let přejel bábu, co mu mimo přechod přecházela před autem (ne, jedna a ta samá bába to nebyla)
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
hele, neviděl je fajn argument, ale: přijíždím ke kruháči, k přechodu, tak koukám už z dálky, kde a kdo může přilítnout - děcko, bába, koloběžka, cyklozmrd. Ti všichni se nezjeví najednou před nárazníkem. Ani tomu z článku a ani tvému kolegovi, se pravděpodobně zázrak v podobě zjevení, nestal. Takže je jediné logické vysvětlení - nevěnovali se řízení a nesledovali provoz před sebou. Jeden řidič mixu má na to termín, který často používá: čuměli si na kapotu 
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Specielně na kruháči se ti ztratí i auto, motorka zcela běžně - u těch je výhoda, že z toho blbýho úhlu zase vyjedou a ujedou ti.
A tohle je mžik, kdy se třeba kvůli něčemu koukneš do zrcátka, zmerčíš něco modře blikajícího v dálce atd.
A jestli chceš napsat "máš se kouknout za sloupek a za zrcátko nakloněním" - jo, ale to dělám a proklouzlo tam auto (fabie) i tak
Odebírat řp je na místě určitě za vysral se na to, udělal to schválně atd, ale tohle je k ničemu
A tohle je mžik, kdy se třeba kvůli něčemu koukneš do zrcátka, zmerčíš něco modře blikajícího v dálce atd.
A jestli chceš napsat "máš se kouknout za sloupek a za zrcátko nakloněním" - jo, ale to dělám a proklouzlo tam auto (fabie) i tak
Odebírat řp je na místě určitě za vysral se na to, udělal to schválně atd, ale tohle je k ničemu
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak si zkus ještě jednou prolouskat, co jsem napsal.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Já to četl, ale ani náhodou to neznamená že se nevěnoval řízení (což nevylučuju, že proběhlo v tomhle konkrétním případě).
Ale vzpomen si na mou skoro vážnou nehodu, kdy před předjížděním kamionu to ten kamion předemnou zašlápnul - kdybych se zrovna nepodíval do zrcátka, nestalo se nic. Naopak kdybych se do něj koukl o sekundu později nebo do něj koukal poctivěji (tj. déle), tak jsem sem už třeba ani nic nepsal a byl jsem na hlavní stránce novinky.cz v článku o uzavřené D5
Ale vzpomen si na mou skoro vážnou nehodu, kdy před předjížděním kamionu to ten kamion předemnou zašlápnul - kdybych se zrovna nepodíval do zrcátka, nestalo se nic. Naopak kdybych se do něj koukl o sekundu později nebo do něj koukal poctivěji (tj. déle), tak jsem sem už třeba ani nic nepsal a byl jsem na hlavní stránce novinky.cz v článku o uzavřené D5
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Jak zahodil v 0:35 tu Fabii.. 
K čemu měl být ten záteras v 1:21 fakt netuším... Snad si někdo fakt nemyslel,že fakt zastaví, vždyt tam by projel bez mrknutí oka i vožralej autobusák, co jede s autobusem poprvý
K čemu měl být ten záteras v 1:21 fakt netuším... Snad si někdo fakt nemyslel,že fakt zastaví, vždyt tam by projel bez mrknutí oka i vožralej autobusák, co jede s autobusem poprvý
Chápeš to?
Ta policejní auta mu asi jenom měří stopkama čas.
- Truck Daškam
- Letec
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
hele, kdyby mu to tam postavili a on to prorazil, tak zase bude hafo mudrců, co budou pindat na ničení veřejného majetku... To si nevybereš.
Dokud nezačnou po těch lidech střílet nebo po záchytu se nezavedou těůesné tresty, je to marné.
Dokud nezačnou po těch lidech střílet nebo po záchytu se nezavedou těůesné tresty, je to marné.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW