Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Tvl, oni chcou odstřelovat kus mostu? Jako řidič blázen, vidí, že je to fousové a on tam letí, jak by se nechumelilo, zasekl to tam teda parádně. Škoda bude libová.
A řekl bych, že by měli povolat profíky z odtahovky, mají více zkušeností, než hasiči. Ti zatím jedou ve stylu, když to nejde silou, půjde to ještě větší silou a zatím se sčítají jenom škody na vozovce a technice.
A řekl bych, že by měli povolat profíky z odtahovky, mají více zkušeností, než hasiči. Ti zatím jedou ve stylu, když to nejde silou, půjde to ještě větší silou a zatím se sčítají jenom škody na vozovce a technice.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- Truck Daškam
- Letec
M.Z: Já viděl nějaký fotky a tahali to divně. Prvně jsem se i sám sebe ptal, jestli je napadlo to odbrzdit
Každopádně taky si myslím, že to měli nechat na soukromý odtahovce
jerry: Na fb jsem psal jednu story, a vzhledem k tomu jak si i věřil, to tak asi i bude. Zde to hlavní:
jerry: Na fb jsem psal jednu story, a vzhledem k tomu jak si i věřil, to tak asi i bude. Zde to hlavní:
A to klidně mohlo být přesně ono. Náhodou měl jinej podval nebo jinou vrtačku a nedošlo mu to. A nutno teda říct, že ten most je značenej dost chabě - jen jedna značka dle norem, žádná značka přímo na mostě nebo avizování předem. Kdyby byla značka přímo na mostě (což se dělá běžně), mohlo ho to trknout.Kdysi jsem jezdil s Eurocargem vysokým asi 3,1 m a podjížděl most v Horních Počernicích několikrát denně. Měsíce bez problému.
Pak jsem jednou dostal náhradní auto. Věděl jsem, že je vyšší. Věděl jsem to naprosto přesně. A stejně jsem automaticky jel stejnou trasou jako vždy. Zachránila mě jen kolona, během které mi došlo, že tentokrát by ten most vyhrál.
A funguje to i obráceně. Dnes jezdím autem vysokým okolo 3,8 m. Pak sednu do osobáku a podvědomě se vyhýbám mostu 3,7 m, pod který bych se vešel s rezervou jak vrata od stodoly.
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
A tady zajímavej poznat z fb:
A že to se v minulosti stalo mockrát, že po opravě se zvýšila vozovka...Jsem jediny, kdo si všiml, že se zasekl pod tím nově opraveným až po tom, co projel pod tou neopravenou casti?
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jak jinak - rozumíme - kamioňák chybu neudělal. To všichni blbci kolem. Zvedli vozovku, blbě je to značený… On je jenom chudák, co se tam zasekl.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- GeneHawkins
- Letec
- Truck Daškam
- Letec
No tak pokud by to bylo tak, že před rekonstrukcí tam normálně se stejnou soupravou projel a pak bez změny DZ ne, tak těžko vinit řidiče
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Tak tohle se stalo - kdysi to zastavilo MHD, protože po nové balené se prostě zvýšila vozovka a bus neprojel.
Pochopitelně platí i verze, že řidič byl idiot. Jenže to "ví" každej a těch možností o co šlo může bejt více. Což ví jenom řidič a případně ten, kdo to vyšetřuje.
Pochopitelně platí i verze, že řidič byl idiot. Jenže to "ví" každej a těch možností o co šlo může bejt více. Což ví jenom řidič a případně ten, kdo to vyšetřuje.
Chápeš to?