Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
No oproti mě, kdy tenhle úsek jedu přes hodinu (no - jedu je silné slovo), jsi skoro nadzvuk..
Chápeš to?
souhlas. D5 před Prahou jezdím každý den. Ano, snažím se jezdit mimo hlavní špičku, ale v poslední době se mi to moc nedaří.
Záchranářskou uličkou jsem v poslední době viděl jet jen jednu zmatenou paní, která když si to uvědomila, tak začala řešit co s tím.
Na Rudnou se pravidelně sjíždí odstavným, ale komu to škodí?
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já za posledních x let, co tam v těch končinách bydlím a jezdím tamtudy, jsem tam potkal snad 5 aut v uličce IZS...v rozmezí třeba 10ti let.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Já vždycky někoho. Není průjezd, abych si odtud neodnesl záběr
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Úplně to samý se dá říct ale o kamionu na D5 v levém pruhu, co nejede na D0 směr Brno - že prostě profrčí levým pruhem, do kolony se nevrací a jede pryč.Na Rudnou se pravidelně sjíždí odstavným, ale komu to škodí?
Bob ti na to řekne, že pak se to zasekne (zastaví se levý pruh) a nejde vytvořit uličku IZS.
Tak přesně to vadí, když někdo valí odstavným - pak se to zasekne a vozidla v pravém pruhu nemají kam udělat uličku, protože v odstavném stojí auta co sjíždí. A že se tohle děje třeba na D0 od Brna
Chápeš to?
Ano, budeme porovnávat Kamion v levém, který blokuje průjezd IZS a nikam se nehne s osobákem, který jede ke sjezdu. Jak jsem psal, jezdím tam každý den a že by tam auta stála i mimo odbočovací pruh si moc nevybavuji.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
- Truck Daškam
- Letec
No ve výsledku to tam nemá bejt průjezdný - kamiony mají stát nasraný vpravo.
A když tak stojím tak hádej - za mnou kolona aut v odstavným, který tam nemaj co dělat. A kam uhne ten kamion za mnou? Aha
A když tak stojím tak hádej - za mnou kolona aut v odstavným, který tam nemaj co dělat. A kam uhne ten kamion za mnou? Aha
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele: