aikoN píše:
Já asi budu muset zajít na nějaký kurz sebeovládání, protože kdyby se mi stalo to, co popisoval ten týpek s dítětem, tak bych toho píčuse dokopal do krve a bylo by mi jedno, že je to nějaký posraný policajt. Teda pokud by nedokopal dřív on mě.
Tak víš jak, není info z druhé strany, pořád ta historka může být trošku jiná...
Na druhou stranu si nedělám iluze, i u Policie ČR bude určitě hodně zakomplexovaných zmrdů. Viz. video řidičeBoba s těma zmrdama na dálnici, mně kdysi policajt v Modřicích dělal půl hodiny kontrolu všeho možnýcho, když nic nenašel, zkusil, že jsem nedal blinkr, s tím jsem ho poslal do háje, tak si vlezl na dalších 15 minut do auta, aby tam vyplnil papír se 4-5 řádkama, pak ho po mně s dokladama hodil, nadal mi do pičí a odjel

A nedávno mě v Brně vybržďoval jeden idiot v policejním autě. Je fakt, že jsem ho předjel cca stovkou na 80ce, kdyby si mě odstavil a hloubkově zkontroloval, neřeknu ani ň, ale ten vomrd mě předjel (bez majáků jel minimálně 130, když se rozhodl mě stíhat), fouknul to těsně přede mě a zašlápnul, vybrzdil mě na cca 50-60 a hned sjel z dálnice ke Globusu. Fakt mě mrzí, že nemám v autě kameru nebo jsem aspoň nekouknul na RZ, tohle bych si rád vychutnal nějakou stížností. Sice by z toho bylo houby, ale záznam takovýho jednání od Policie ČR by jistě měl velkej úspěch ať už netu nebo v Krimizprávách, kde bojují proti Trpišům apod.