S větrem ve vlasech....

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
pavproch
Letec

Re: S větrem ve vlasech....

Příspěvek od pavproch »

Ešče k tomu dodám: Krom zmíněných negatiff mají motorkáři ešče i geneticky dáno "sa houfovat"...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

A neska (fčíl) sa zase křasně m4Zlikování vyvedlo, dalších bezproblémových 120+ km skrz Beskydy, skoro bez provozu, ale zato kosa fest (6-8st, topení doprava až na doraz) + PaCha fšude bylo fest, ale snad sem nigde nebyl nachytán (co se děje? na Bumbálce už zase "hraniční" kuntrola). Doliju půllitr CFS (sežral ho na ca 3tis km redline = to de, narozdíl od bramborova N52) a budu sa těšit na další brmbrmbrm )má být pár dnů hezky)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Pře-nádherné repete fčerejška (dokonce skoro i bez kosy). Supr, kuju moc.. ^:)^
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Taxem si fčíl prošel fšechny svoje záznamy a .... zřejmě bude repete nedávného příběhu s bramborem2 (dost dlúho sem si stěžoval, že hučí přední gumy a byly to nakonec ložiska) - předefčírem i fčera sem si fšim že ve vlásenkách (Soláň) pod plynem při levém rejdu něco sotva slyšitelně "drhne" v LP kole, podle záznamů sem m4Zlikovi ešče ložiska neměnil, tipuju, že je to první příznak.... holt už je to taky autovrak, no. Podle realoem tam sou naprosto stejná ložiska jako u brambora, tak tam dám zase ty Meyle, fungujou gůt.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Cifiks.... asi sem si zajel "rekord" (a svěčí to o tom, že nekecám, obzvláště tady u m4Zlika, zahřát a redline): Zadní Cup2 (255/30R19) loni na konci léta nové už sou (skoro) po smrti (ani zdaleka ne 5 kkm) , kord z nich sice ešče neleze, ale vzorek už bych u PaCha se šuplerou asi neuhádal.... páč se ty Cupy už nedělají, mám už u Strnadla skované P Zero Sport ftomdle rozměru, sem si naivně myslel, že zase až do koce léta. Prd, brzo k němu pro ně budu muset...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: ve vlásenkách (Soláň) pod plynem při levém rejdu něco sotva slyšitelně "drhne" v LP kole, podle záznamů sem m4Zlikovi ešče ložiska neměnil, ... tak tam dám zase ty Meyle
Sem fčíl usilovně gůglil a... vygůglil ty Meyle ešče asi o tři stovky levněji než sem pro brambora2 kupil v Pema a dokonce prý i "skladem" = už sou teda něgde na cestě ke mně.... a taky sem fčíl měl *-:) (i dyž odpoledne většinou už bývám mental-mrtvola) a .... m4Zlikovi sem po loňské sezoně odepřel servis (woleje a filtry) + podle toho jak přibývají km na ODO a roky v kalendáři odhaduju, že na závěr 2027 bude (už zase) třeba uďát velký/preventivní servis, takže.... až ty ložiska budu mít (filtry a wolej už mám), dopřeju mu takle uprostřed sezony nejen filtry a wolej ale i ty ložiska... :lovestruck:
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Johoho, už zase bylo brmbrmbrm, překrásných 150+ km skrz Beskydy vč. jedněch skovaných nečekaných PaChů , proletěl sem kolem nich 120+ ale nechali mě jet... uffff. Meyle ložiska už mám, CFS a filtry taky, tak začnu vymýšlet gdy to teda svěřím Liborovi. Křasa, kuju moc...
A... furt tady píšu jak šetřím, taxem naposledy do M4Zlika nalil plnou obyčejného orlenovského BA95NA = neska ten můj (už skoro umřitý Fittipaldi) nepoznal rozdíl, tak asi teda budu šetřit i na tomhle, no.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Repete fčerejška, kompletně = křasných ale ledových (na Pustevnách to ukázalo +4) 150km skrz Beskydy, neska bez viditelného PaChu. Křasa. O5 KUJU moc..
Odpovědět