Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od řidičBOB »

Netuším, jak to mají v NL, ale podle toho, co jsem viděl nějaká jejich videa a z praxe bych tipoval, že u nich se přestupky nesčítají a tak, pokud vidí řidiče, který to má na háku, ale vyloženě nikoho neohrozí, tak ho nechají chvilku páchat přestupky. Typicky to je vidět na té rychlosti, kdy čekají na “vyšší bere”. A počítám, že pak za několik závažných přestupků, ho čeká hodně nemilá odměna.
270kW
195kW
107kW
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Tím nepřímo přiznávají, že vyšší rychlost nemusí vždy ohrožovat. Nicméně chování je to tak možná na úrovni SNB, snad ještě horší. Holandsko holt je výkladní skříň Bruselu.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já nechápu, proč všichni argumentují tou hloupostí, že jede rychle, ale nikoho neohrožuje!
To spolu vůbec nesouvisí. Nebo snad můžeš jezdit protisměrem, na červenou, na červenou přes vlakové koleje, v protisměru - pokud jízdou nikoho neohrozíš? Kde jste všichni k téhle hlouposti přišli?
Kdyby už někoho ohrozil, tak to už je jiný level.
Ono je zakázaná ta rychlost - kromě D na vybraných místech, kterých je pořád míň; PL, kde je na některých dálnicích 140kmh - všude v Evropě je 130 nebo méně.
V D, když jedu směr Brenner, tak x vyšších desítek před/za Mnichovem, mám kilo. Za Mnichovem dokonce tuším až k A hranicím. Jezdil bys tam 200 s tím, že jsi nikoho neohrozil, tak ať tě Polizei neotravují? Myslím, že ne ;-)
A kdo by rozhodoval, zda svou jízdou někoho ohrožuješ? Počítám, že asi řidič, co jede 200 :D
270kW
195kW
107kW
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Nebo snad můžeš jezdit protisměrem, na červenou, na červenou přes vlakové koleje, v protisměru - pokud jízdou nikoho neohrozíš? Kde jste všichni k téhle hlouposti přišli?
Já nevím, že někoho baví žít a řešit každou kravinu, kde ani zdaleka nehrozí nějakej problém a dotyčnej ví, co dělá

Není to tak dlouho kdy jsem tu psal o červené na přejezdu, kde se na dráze něco stalo a jeli jsme všichni - sice na "pokyn" nějakýho strejdy v bílé fabii, ale z pohledu zákona? Špatně.

U nás v ulici je jednosměrka, potřeboval jsem auto nastartovat přes kabely - takže jak asi ty auta k sobě postavit čumákama?

O přehledné křižovatce v noci kde nikdo nikde není a svítí ti červená na odbočení doleva... No nic
Chápeš to?
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Koluje spousta legend o vybrždování policií, nebo k provokaci k rychlé jízdě.. Tak něco přidám :D

Kbelská do Prahy, najíždí PČR a já v levém. Po chvíli mě dojeli, tak jsem jim uhnul do pravýho, oni projeli, já se vrátil do levýho za ně. Jeli jsme v levém cca +20km/h nad limitem, před Kolbenovou v pravém pruhu dojíždíme Sharana. Když PČR byla na jeho úrovni, hodili v tom levém pruhu kotvu tak o 30km/h a říkám si - tak ten je jasnej.
No omyl, oni testovali mě :-D A jak jsem je levým pruhem minul, hned se vrátili za mě a lepením se mě snažili tlačit (no jasný, přes to pidiokno asi koukali, co tam dělám). Takhle jim to vydrželo dolů na Poděbradskou, pak to rozblikali a jeli pryč :-D

No nevím jestli tohle je od nich OK. V týdnu mě v levým před sebou tlačil autobus, tu brzdu od nich by ten autobusák za mnou nedal
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ty chceš dát řidičům, co se neumí ani připojovat na dálnici možnost, rozhodovat o pravidlech, která budou dodržovat a která ne? Nebo řidičům Bolt, BMW, Volva, atd?
Bavíme se o obecných pravidlech a ty sem hodíš porouchané světla na přejezdu nebo potřebu nastartovat auto 🫣 Já fakt někdy přemýšlím, jestli to myslíš vážně nebo si jenom děláš prdel.
Ale dospěl jsem asi k tomu, že si prdel neděláš.
270kW
195kW
107kW
Odpovědět