Přituhuje

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Přituhuje

Příspěvek od Truck Daškam »

Pokud se tam někde realizuje stavba, tak úředník netuší, jak velká vozidla
Ne, úředníci na to ve většině případů prostě serou. V rámci stavebního povolení leckdy je určena příjezdová cesta (právě kvůli různým omezením na cestě) a proto se to schvaluje.
Na stavby jezdí auta nad 12t/4m úplně normálně, doba Avií a Roburů je 30let pryč
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ale taky nemusí... Úředník nemá věšteckou kouli.
A pokud v povolení výjimka není, tak si to má ten, kdo tus stavbu realizuje, překontrolovat. Je to v jeho zájmu.
Ale to, že točvolant prohlásil, že úředníci na to většinou serou, je nejvíc!
270kW
195kW
107kW
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Mě to přijde úplně stejný, jako kdyby sis postavil třeba parkoviště bez vjezdu, "nutil" lidi jezdit skrz pole či chodník a bylo by ti to schváleno
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

kdybych já postavil parkoviště bez vjezdu a takto požádal o schválení, tak je to jistě moje chyba, pokud mi to takto schválí ;-) Co je na tom složité k pochopení?
Už vidím, jak by všichni řvali, kdyby úředník vzal papíry, nejdřív je všechny poctivě přečetl, pak šel na místní šetření a pak si to znovu četl a srovnával se skutečným stavem...A dny by plynuly a plynuly. A točvolantu by zatuhnul mix z toho čekání :ymcowboy:
270kW
195kW
107kW
mlunovozík
Autoškolák

Příspěvek od mlunovozík »

Takhle žádný parkoviště legálně nepostavíš. Už při územním rozhodnutí musíš mít vyjádření příslušného dopravního úřadu, že ke stavbě je zajištěn přístup z veřejných komunikací. Že tento technicky odpovídá nárokům výstavby, tak i nárokům plynoucím z budoucího užívání stavby. A úředník na dopravním úřadě opravdu nemá křišťálovou kouli, ale má pasport sítě komunikací a z ní jasně plyne jestli se ke stavbě dá dojet nebo ne. A k vyjádření dostává projektovou dokumentaci.
Odpovědět