Přituhuje
Moderátor: řidičBOB
Re: Přituhuje
SK. Pokud to nenisu novinářská kachna, tak tam přituhuje fest.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Až na to, že v ČR to už pár let platí...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
V Německu žádné povinné prohlídky dle věku nejsou. Budu se opakovat, ale nemají ani povinnost denního svícení, mohou mít v krvi do 0,5 promile, na silnicích mají 100, dálnice neomezeně, na zimních povinný vzorek 1,6 mm. A stejně mají menší nehodovost na počet aut a řidičů. Bude to v něčem jiném.Truck Daškam píše: ↑ned 04 led 23:15 Tady je blbý, že nikdo nemá koule do toho píchnout pořádně a reálně to řešit.. Finsko nebo ve švajzu maj snad i nějaký přezkoušení (minimálně na popud doktora).
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Minimálně za ten alkohol a neomezenou rychlost, je potřeba říct i to b), které tam je 
Zrovna minule mi vyprávěl německý kolega, jak nadýchal 0,48 a čekal tam desítky minut, protože když je hladina takto blízko toleranci, je stanovena doba, po kterou je potřeba počkat (snad dokonce říkal 1h) a test opakovat, zda hladina nestoupá. Druhou možnost je okamžitý odvoz na krev. Odmítnutí obou, automaticky znamená porušení zákona.
Například…
Jo, a vynechal jsi, že tam můžou jezdit na permanentní zelenou šipku vpravo, že zavádí radary na hluk, že tě zastaví, když protočíš kola při rozjezdu nebo máš stažené okýnko a nahlas puštěnou muziku…a mnoho jiných specifik.
Btw: zrovna to denní svícení je věc dobrá.
Ještě, kdyby k tomu svítil i zadek, byl by to ideál.
Zrovna minule mi vyprávěl německý kolega, jak nadýchal 0,48 a čekal tam desítky minut, protože když je hladina takto blízko toleranci, je stanovena doba, po kterou je potřeba počkat (snad dokonce říkal 1h) a test opakovat, zda hladina nestoupá. Druhou možnost je okamžitý odvoz na krev. Odmítnutí obou, automaticky znamená porušení zákona.
Například…
Jo, a vynechal jsi, že tam můžou jezdit na permanentní zelenou šipku vpravo, že zavádí radary na hluk, že tě zastaví, když protočíš kola při rozjezdu nebo máš stažené okýnko a nahlas puštěnou muziku…a mnoho jiných specifik.
Btw: zrovna to denní svícení je věc dobrá.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Jo, souhlasím, taky bych nejrači zrušil u nás denní sfícení (jen vepředu = často pofidérní DIY) a nahhradil ho povinným full sfícením 24/7 (= OEM předek+zadek).
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- Truck Daškam
- Letec
S tímhle absolutně nesouhlasím - ne z důvodu že by to bylo nějak špatně ohledně svícení, ale protože to by se našlo mraky dementů, co by jezdili na denní svícení furt, zejména v osvětleném městě.Btw: zrovna to denní svícení je věc dobrá.Ještě, kdyby k tomu svítil i zadek, byl by to ideál.
Když už, dal bych povinnou automatiku + kontrolku tlumených světel.
Já mám třeba automat, ale absolutně nemám zpětnou vazbu o tom, že tlumená nesvítí, protože automat se rozhodl že ne - takže jedu v tom že přece automat, ale ve skutečnosti nesvítí.
Hlavně že tam je kontrolka na obrysovek, který vypnout prostě ani nejde (tzn. svítí pořád a je to kontrolka k ničemu)
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ty pořád hledáš problémy tam, kde nejsou. A evidentně ani nevíš, jak ten automat funguje…protože v osvětleném městě se nemůže stát, že by nerozsvítil světla. Projedeš ve městě jenom pod mostem, např. u Karlovarské na Hostivice a už je rozsvěcuje.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Ne, tak pod mostem se mi to fakt neroszvítí - ta tma musí nějakou dobu trvat, je tam nějaké zpoždění
Jinak jelikož nemám zpětnou vazbu o tom, kdy automat rozsvítí tlumená a kdy ne - tak ano, přesně to nevím. Pokud si toho nevšimnu dle odrazu před autem před sebou
A kdyby se to neřešilo všude možně, tak ani nevím, že se to nerozsvítí za mlhy
Jinak jelikož nemám zpětnou vazbu o tom, kdy automat rozsvítí tlumená a kdy ne - tak ano, přesně to nevím. Pokud si toho nevšimnu dle odrazu před autem před sebou
A kdyby se to neřešilo všude možně, tak ani nevím, že se to nerozsvítí za mlhy
Chápeš to?
Mně to při přechodu z SPDS na potkávačky dycky ztmaví displej, vím všechno...
Sstačí jen za světla nějakou okresku kde se střídají pole a lesy a bliká to jak u Kočků
Sstačí jen za světla nějakou okresku kde se střídají pole a lesy a bliká to jak u Kočků
black on black, petliter, jebem na too 
- Truck Daškam
- Letec
Ted se hrozně řeší to vozidlo PČR, co blbnul na parkovišti na sněhu. Média píšou, jaký to zvedlo vlnu emocí... Ale nikde jsem nenašel, kde by jim lidi za to nadávali - naopak to všem přijde v pořádku.
Smutný je, že dle vyjádření mluvčí to je nepřijatelné, takže z toho dotyční budou mít jen problémy.
Kurva, co je to za zkurvenou dobu. Kde jsou ty časy kdy jsme blbli v Průhonicích, přijeli tam policajti at si dáme pozor na obrubníky... a začli blbnout s náma
Smutný je, že dle vyjádření mluvčí to je nepřijatelné, takže z toho dotyční budou mít jen problémy.
Kurva, co je to za zkurvenou dobu. Kde jsou ty časy kdy jsme blbli v Průhonicích, přijeli tam policajti at si dáme pozor na obrubníky... a začli blbnout s náma
Chápeš to?