Přituhuje
Moderátor: řidičBOB
Re: Přituhuje
SK. Pokud to nenisu novinářská kachna, tak tam přituhuje fest.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Až na to, že v ČR to už pár let platí...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
V Německu žádné povinné prohlídky dle věku nejsou. Budu se opakovat, ale nemají ani povinnost denního svícení, mohou mít v krvi do 0,5 promile, na silnicích mají 100, dálnice neomezeně, na zimních povinný vzorek 1,6 mm. A stejně mají menší nehodovost na počet aut a řidičů. Bude to v něčem jiném.Truck Daškam píše: ↑ned 04 led 23:15 Tady je blbý, že nikdo nemá koule do toho píchnout pořádně a reálně to řešit.. Finsko nebo ve švajzu maj snad i nějaký přezkoušení (minimálně na popud doktora).
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Minimálně za ten alkohol a neomezenou rychlost, je potřeba říct i to b), které tam je 
Zrovna minule mi vyprávěl německý kolega, jak nadýchal 0,48 a čekal tam desítky minut, protože když je hladina takto blízko toleranci, je stanovena doba, po kterou je potřeba počkat (snad dokonce říkal 1h) a test opakovat, zda hladina nestoupá. Druhou možnost je okamžitý odvoz na krev. Odmítnutí obou, automaticky znamená porušení zákona.
Například…
Jo, a vynechal jsi, že tam můžou jezdit na permanentní zelenou šipku vpravo, že zavádí radary na hluk, že tě zastaví, když protočíš kola při rozjezdu nebo máš stažené okýnko a nahlas puštěnou muziku…a mnoho jiných specifik.
Btw: zrovna to denní svícení je věc dobrá.
Ještě, kdyby k tomu svítil i zadek, byl by to ideál.
Zrovna minule mi vyprávěl německý kolega, jak nadýchal 0,48 a čekal tam desítky minut, protože když je hladina takto blízko toleranci, je stanovena doba, po kterou je potřeba počkat (snad dokonce říkal 1h) a test opakovat, zda hladina nestoupá. Druhou možnost je okamžitý odvoz na krev. Odmítnutí obou, automaticky znamená porušení zákona.
Například…
Jo, a vynechal jsi, že tam můžou jezdit na permanentní zelenou šipku vpravo, že zavádí radary na hluk, že tě zastaví, když protočíš kola při rozjezdu nebo máš stažené okýnko a nahlas puštěnou muziku…a mnoho jiných specifik.
Btw: zrovna to denní svícení je věc dobrá.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Jo, souhlasím, taky bych nejrači zrušil u nás denní sfícení (jen vepředu = často pofidérní DIY) a nahhradil ho povinným full sfícením 24/7 (= OEM předek+zadek).
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- Truck Daškam
- Letec
S tímhle absolutně nesouhlasím - ne z důvodu že by to bylo nějak špatně ohledně svícení, ale protože to by se našlo mraky dementů, co by jezdili na denní svícení furt, zejména v osvětleném městě.Btw: zrovna to denní svícení je věc dobrá.Ještě, kdyby k tomu svítil i zadek, byl by to ideál.
Když už, dal bych povinnou automatiku + kontrolku tlumených světel.
Já mám třeba automat, ale absolutně nemám zpětnou vazbu o tom, že tlumená nesvítí, protože automat se rozhodl že ne - takže jedu v tom že přece automat, ale ve skutečnosti nesvítí.
Hlavně že tam je kontrolka na obrysovek, který vypnout prostě ani nejde (tzn. svítí pořád a je to kontrolka k ničemu)
Chápeš to?