Zdravím ve spolek,
Mám jako součást školního projektu udělat dotazník na pár věcí ohledně servisování aut, takže vám to sem takhle pošlu, ocenil bych vyplnění.
Doufám, že neporušuju podmínky Fóra. Děkuju všem, co vyplní
Zdar, Patrik
https://forms.gle/ZAW7izhv3Ye9J3rd7
Dotazník na Autoservisy
Moderátor: řidičBOB
Re: Dotazník na Autoservisy
Vyplněno, zajímavý nápad, slušné servisy už ale pick-up dělají.
Já obvykle využívám náhradní auto zdarma = bezplatná konkurence.
Pokud by to bylo součástí asistenčky, concierge, premiového balíčku od banky, tak by mě to zajímalo...
Já obvykle využívám náhradní auto zdarma = bezplatná konkurence.
Pokud by to bylo součástí asistenčky, concierge, premiového balíčku od banky, tak by mě to zajímalo...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Jestli to má bejt nějakej průzkum na byznys plán, přidal bych kolonku zabývající se tím, kolik bude stát pojištění pro takovouhle službu.
Kamarád má neautorizovaný servis pro jednu prémiovou značku a přesně STK / přezouvání zajištění i s pick-upem u klienta dělá. U méně movité klientely se staršími vozy je potřeba těm vráčkům před STK ještě pomoct, že.
Jejich klienti je ovšem desítky let znají a tak nějak tuší, že na jedno rozmlácený auto jsou v klidu self-insured, vono se to nějak udělá.
Nějakýmu náhodnýmu troubovi přes appku, bez jakéhokoliv zázemí (...) bych auto v životě nesvěřil.
Kamarád má neautorizovaný servis pro jednu prémiovou značku a přesně STK / přezouvání zajištění i s pick-upem u klienta dělá. U méně movité klientely se staršími vozy je potřeba těm vráčkům před STK ještě pomoct, že.
Jejich klienti je ovšem desítky let znají a tak nějak tuší, že na jedno rozmlácený auto jsou v klidu self-insured, vono se to nějak udělá.
Nějakýmu náhodnýmu troubovi přes appku, bez jakéhokoliv zázemí (...) bych auto v životě nesvěřil.
black on black, petliter, jebem na too 

Nevyplněno, protože tam u toho chybí možnost odmítnutí těchto služeb a dál nevyplňovat.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.