Já tak nejezdím, bo mi to v současném autě přijde nepohodlný, ale ještě mi nikdo nevysvětlil, k čemu je ta levé noha potřeba. Jediný co, že se nepohodlně manévruje, zejména při couvání do uličky - což ale na dálnici nehrozíten profík s CE a profesákem, co má nohu za krkem, je stejně NEJ!
Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Policejní kontroly a měření
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Šak on ti to chirurg třeba jednou vysvětlí…
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
Šak on ti to chirurg třeba jednou vysvětlí…
Každýho věc - stejně jako helma na moto/cyklo nebo pásy. Navíc by to musela bejt nehoda bez brždění, protože ta noha je dole rychle s bržděním (vyzkoušeno). Tam se člověk nějak lámat nebo nakrucovat nemusí, aby ji tam/z dal
Každýho věc - stejně jako helma na moto/cyklo nebo pásy. Navíc by to musela bejt nehoda bez brždění, protože ta noha je dole rychle s bržděním (vyzkoušeno). Tam se člověk nějak lámat nebo nakrucovat nemusí, aby ji tam/z dal
Chápeš to?
Podla mna si ako ucastnik nehody vzdy zelas aby sa nikomu nic nestalo, ked uz nie z ludskeho hladiska tak minimalne z pravneho...
To ci mala posadka ineho vozidla pas moze byt rozdiel medzi tym ci skoncis s blokovou pokutou alebo bez vodicaku na sude.
To ci mala posadka ineho vozidla pas moze byt rozdiel medzi tym ci skoncis s blokovou pokutou alebo bez vodicaku na sude.