Cyklistické vlákno

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
denis
Pan Řidič

Re: Cyklistické vlákno

Příspěvek od denis »

Díky díky páni :)
Ad bezduše - neponáhľa to, nebudem to riešiť hneď ale až po pár jazdách, aspoň budem mať s čím porovnať.
Ad fólia - skúsim to polepiť ešte pred prvou jazdou, ak mi to príde skôr než bike

Ešte tu budem trochu spamovať :D
Mám cyklopočítač z decathlonu BC100 - úplný základ za 10€, počas jazdy ukazuje aktuálnu rýchlosť a prejdenú vzdialenosť nič viac, ale funguje na 100%. Skúsil som raz niečo "lepšie" od CTM a potom, čo mi tretíkrát pred jazdou zresetovalo nastavenia ma to nasralo a vrátil som sa späť k BC100.
Preto by som chcel niečo podobne jednoduché/spoľahlivé/lacné s pár funkciami navyše. Zaujal ma tento kus z decathlonu, ale neviem či by fungoval dobre pri mojom použití; snímač sa montuje na náboj kolesa..
https://www.decathlon.sk/p/361929-43106 ... ierny.html
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

To vypadá velmi použitelně ;-)
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Jj fajnove. Skoda jen vedeni bowdenu hlavkem. To je nejhorsi vec co potkala cyklistiku ... (Mam to na druhem kole a je pain cokoliv delat + to kazi bowdeny) Ale za ty prachy bych to prezil.
denis
Pan Řidič

Příspěvek od denis »

Procaliber mi mal prísť až dnes, ale nejakým zázrakom mi prišiel už včera, tak som nestihol objednať cyklopočítač. Spojazdniť CTM C14W je asi nad moje schopnosti, dosah tak cca 40cm, čo nestačí na to, aby mohol byť snímač blízko náboja. Musí byť hore, kde má zas ďaleko k magnetu. Nejak sa mi to ale podarilo. Následne som zistil, že nemám čím nahustiť presta(?) ventil :)
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

Mam pumpu z lidlu za par kacek a funguje uplne v pohode. Proti stare, co jsem mel, je tam superjednoduche prehozeni z autoventilku, ktere maji na kolech deti na galuskovy, ktery mam ja a ta pani, co u ni bydlim... Dokonce se mi s ni podarilo nahodit bezdusovy plast bez pouziti boosteru. Teda jednou, kdyz sem ho pak sundal, tak uz to podruhe bez boosteru neslo :D V baleni byla i sada adapteru na nafukovani lehatek a podobnych srandicek a jehla na balony. Za ty 2 kila nebo co to tehdy stalo v akci na prodejne uplny top.
Tachometry vozim odjakziva sigma a nikdy sem nemel problem.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

vedení drátů/hadic venkem je dnes už out.. minimálně silničky a gravely už jsou problematicky prodejné (smozřejmě nemluvím o kole za 30k)
Pravda vyděsí
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Brus: Vedeni bowdenu hlavkem a vnitrni vedeni neni to same!
https://www.reddit.com/r/xcmtb/comments ... e_routing/
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

já to chápu, a mluvím o tom hlavovém složení
Pravda vyděsí
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Na horaku to nechces ... neco podobnyho byl pressfit stred kde se to vratilo zpet k sroubovacimu.
Tohle je treba taky ulet, integrovany i tlumic ... ale dobry pro ty co to prekousnou, aspon se to vyprodava za pulku protoze to nikdo normalni nechce.
https://www.nevix.cz/bold-unplugged-pro-p250508
Odpovědět