Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
HM - to mi prijde za ty prachy super. Nevim na co to chce Denis, na polnacky zbytecny ale na traily super. Tady u nas tohoto radonu i jeden klucina vozi na Olomouckeho bikeparku (jsou tam dirtovejsi skoky) a to kolo to zvlada i kdyz vsechno hrani 

Nedostal.
Teleskopická sedlovka je IMHO nadbytečnost.
Teleskopická sedlovka je IMHO nadbytečnost.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
...
Naposledy upravil(a) HondaMan dne pon 23 čer 16:04, celkem upraveno 1 x.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
LOL
Možná to trochu vysvětluje i to, proč se bojíš z kopce dolů...
Už nejezdim ani zkopce ani dokopce. Bohužel. Já se ale nebál z kopce dolů strmě, já se bál zkopce dolů RYCHLE.
Pokud by chtěl ještě vyšší zdvihy, tak je tam ještě https://www.bike-discount.de/en/mondraker-raze
Tam je ale slabší drivetrain a slušnější brzdy.
Jinka potvrzuju zkušenost s Radon. Kamarád to jezdí a jen mění řetězy, desky a občas kazety...
edit: pak tam mají tohle vrácené. Karbonové, slušně osazené. Jen je jen v XL
https://www.bike-discount.de/en/cube-st ... ive-return
Tam je ale slabší drivetrain a slušnější brzdy.
Jinka potvrzuju zkušenost s Radon. Kamarád to jezdí a jen mění řetězy, desky a občas kazety...
edit: pak tam mají tohle vrácené. Karbonové, slušně osazené. Jen je jen v XL
https://www.bike-discount.de/en/cube-st ... ive-return
Včera znížili už tak akciovú cenu Procaliber 8 na necelých 1100€, ešte som našiel podozrivo výhodný funkčný kupón -160€ tj. na 932€, tak som to nakoniec objednal. Následne som zistil, že ten kupón nemal byť platný na ten bike, zrušili mi objednávku
nevadí, za pokus to stálo.
HM díky ešte raz za odkazy, snáď nabudúce (o 10 rokov) skúsim full
Na novom bajku by som chcel vyskúšať bezdušovky, ale výber tmelov je nekonečný, tak mi prosím poraďte niečo osvedčené za dobrú cenu.
A ešte ochranné fólie, majú zmysel? Viem, že je to stále lowcost bicykel, ale sem tam schytám väčšie kamene na spodnú rúru rámu a nebolo by zlé to ochrániť, kým to je nové..

HM díky ešte raz za odkazy, snáď nabudúce (o 10 rokov) skúsim full

Na novom bajku by som chcel vyskúšať bezdušovky, ale výber tmelov je nekonečný, tak mi prosím poraďte niečo osvedčené za dobrú cenu.
A ešte ochranné fólie, majú zmysel? Viem, že je to stále lowcost bicykel, ale sem tam schytám väčšie kamene na spodnú rúru rámu a nebolo by zlé to ochrániť, kým to je nové..
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
tmel neres, kup co bude. folie neni spatna minimalne zespod, kolem stredu u retezu a kolem retezove vzpery
Pravda vyděsí
Ježyššmarjá, já bych... bajkoval.
Mně se jako nejlepší kombinace tmelů osvědčilo míchat Stans NoTubes obyč 2/3 a NoTubes Race 1/3. Folie sem nikdy nelepil (zkopce sem ale dycky yezdil opatrně, bál sem se.)
Mně se jako nejlepší kombinace tmelů osvědčilo míchat Stans NoTubes obyč 2/3 a NoTubes Race 1/3. Folie sem nikdy nelepil (zkopce sem ale dycky yezdil opatrně, bál sem se.)
Tu ochranu spodku ma skvele vyresenou ten muj Ghost. Spodni ramova trubka je vlastne ve tvaru obraceneho "U", tim stredem vede bovden razeni a hadice brzdy a je to cele pod plastovym krytem. Takze dva plusy. Pri servisu se clovek nemusi ojebavat s tahanim vnitrkem ramu a tam kde to chyta nejvic sutru, neni karbon, ale plast.
A na zadni stavbe pod retezem je takova guma, takze je to z fabriky chranene i tam.
Tmel jsem splasil v akci litrovku Continental Revosealant a zda se, ze funguje. Po nahozeni na sucho to bylo do 10 minut vlastne prazdne, s mlikem to drzi prakticky jak s dusi. Za dva tydny jsem sel z 2.2 na 2.0. Ale defekt jsem zatim nemel. V testech je dobry, jako minus zminuji cenu, ale ja tehdy trefil stehovani prodejny a vyprodej
A na zadni stavbe pod retezem je takova guma, takze je to z fabriky chranene i tam.
Tmel jsem splasil v akci litrovku Continental Revosealant a zda se, ze funguje. Po nahozeni na sucho to bylo do 10 minut vlastne prazdne, s mlikem to drzi prakticky jak s dusi. Za dva tydny jsem sel z 2.2 na 2.0. Ale defekt jsem zatim nemel. V testech je dobry, jako minus zminuji cenu, ale ja tehdy trefil stehovani prodejny a vyprodej