Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od řidičBOB »

To ale asi není chyba skrytého dohledu ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
bojler
Pan Řidič

Příspěvek od bojler »

Jistě že ne. Kdo jezdí podle plošně stanovených limitů, nemusel by brzdit. Jenom by kluky pozdravil.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Přesně tak. :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Carrert93
Spolujezdec

Příspěvek od Carrert93 »

Dnes po cestě Pardubice - Polička - Svitavy cestou - 2x měřící MP, 1x tajná modrá O3, která zrovna někoho stavěla a 4x stojící hlídka u krajnice čekající na úlovek. Asi největší počet co jsem za poslední dobu viděl. :D
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

dneska v Poysdorfu ve 30 kolem policejni stanice (myslim, ze kazdy moravak duverne zna to misto) tesne za koncem te 30 u Billy policajt-motorkar s laserem prave kostil nejakou starou babku, o 10min pozdeji jdu z Billy a on zrovna kostil jinou starou babku :-D
Pravda vyděsí
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Já teda nevím jestli jsem se toho léta nevšímal, ale přijde mi že letos měří obzvlášt skrytě.
Co jsem viděl, vždy měli radar dost okatě a stál tam příslušník ještě ve žlutém - že by se nechat změřit mohl fakt jen ignorant a debil (proto jsem se tomu vždy vyhl) *1*
Mezi Mostem a Lítvínovem bývá měřič v černém zašitej na tram zastávce, ještě navíc v té vzdálenější (tj. tram směr Litvínov) a u odbočky to rovnou sbíraj.
Včera u Nového Strašecí na D6 byl ve středovém pásu, o cca 200m dál další hlídka s dalekohledem (to fotící kukátko) + připravený 3 motorky co to stahovali na Shell

No a mě si loni vyfotili na Jižní spojce od Barrandova, v tom zálivu co je úsekovka
Chápeš to?
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Ty jo, už sem to tu spal - cesta skrz naši dědinu je na horním konci fčíl uzavřená = není "průjezdná", přesto už zase na rovince v obci (50) na kraji ten náš Sup (4813) s bradavicou "on" - na lovu. Jel sem kolem nich tam a paq z5 = 2:0 schopen, odveden.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět