Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Určitě netroubil proto, že bys ho měl zdržovat na rozjezdu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Copak motorkáři, ale cyklisti/koloběžky.
- Truck Daškam
- Letec
Dostal jsem "výjimku" na couvání do jednosměrky - je to prostě vytisknutý souhlasný email od paní z magistrátu kde píše, že na to není potřeba rozhodnutí silničního správního úřadu. To bude mít velkou právní váhu takový canc 

Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TD: já bych tomu rozuměl, kdyby o mě nevěděl, že se tam nějak zjevím. Ale jelikož o mě věděl, tak nebyl důvod troubit... Nebo to byl pacient jako ty, co si potřeboval prostě zatroubit.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nepřiměřená rychlost a mentorství nejdou dohromady 
Na dálnici D4 byl hlídkou
SOD - Čechy zastaven mladý řidič v režimu L17, který jel rychlostí 180 kilometrů za hodinu. V úseku, kde je povoleno maximálně 130. Vedle něj seděl mentor. Měl dohlížet na bezpečný průběh jízdy, místo toho asistoval u jednoho z nejzávažnějších přestupků
.
L17 považujeme jako nástroj jak vychovávat dobré řidiče, ale takto to rozhodně vypadat nemá
.....
Řidič je podezřelý z přestupku a byl mu na místě zadržen řidičský průkaz. Mentor byl oznámen na příslušný správní orgán.
Na dálnici D4 byl hlídkou
L17 považujeme jako nástroj jak vychovávat dobré řidiče, ale takto to rozhodně vypadat nemá
Řidič je podezřelý z přestupku a byl mu na místě zadržen řidičský průkaz. Mentor byl oznámen na příslušný správní orgán.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
Tak to jako mentor selhal hned dvakrát 
Civilní auto PČR jsem vždy zmerčil včas, abych ubral

Civilní auto PČR jsem vždy zmerčil včas, abych ubral
Chápeš to?
Jak to funguje na nábřeží kap. Jaroše? https://maps.app.goo.gl/41JmnJ1VM2Y1274v8
Jel jsem tam včera po hodně dlouhé době, kolona aut až k mostu. A pár řidičů to vzalo po kolejích až k místu "zúžení". Mám za to, že na ty koleje je možné vjíždět při předjíždění / objíždění atd.. což stojící kolonu se nedá asi považovat za předjíždění / objíždění.
Následně se "dožadují" zařazení do pravého pruhu. Já naštěstí toto dilema řešit nemusel, ale přemýšlel jsem nad tím a říkám si, že de jure mají asi smolíka, ne?
Jel jsem tam včera po hodně dlouhé době, kolona aut až k mostu. A pár řidičů to vzalo po kolejích až k místu "zúžení". Mám za to, že na ty koleje je možné vjíždět při předjíždění / objíždění atd.. což stojící kolonu se nedá asi považovat za předjíždění / objíždění.
Následně se "dožadují" zařazení do pravého pruhu. Já naštěstí toto dilema řešit nemusel, ale přemýšlel jsem nad tím a říkám si, že de jure mají asi smolíka, ne?
Proč myslíš, že jen pro objíždění?
Ja tam vidím dva regulérní pruhy, které se na konci sbíhají v jeden. Nevidím důvod nejet levým a na konci nezazipovat (v případě, že souvislá kolona, tedy pravidlo zipu v platnosti).
Ja tam vidím dva regulérní pruhy, které se na konci sbíhají v jeden. Nevidím důvod nejet levým a na konci nezazipovat (v případě, že souvislá kolona, tedy pravidlo zipu v platnosti).
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW