Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od Truck Daškam »

Jel jsem po D11 do Nové Paky.
Cestou cedule, že na Jičín (což je Nová Paka) je to pro nákladní auta neprůjezdný - značená objíždka přes Nymburk na Mladou Boleslav a musel jsem z druhé strany. Ok, není problém
SIce tu ceduli mohli dát už do Prahy a mohl jsem jet na Mladou Boleslav rovnou a ušetřit si asi 30km, ale budiž

Cesta zpět z Nové Paky - nikde žádná cedule o tom, že bych se zpět na D11 nedostal (a to jsem po ní koukal). No a u dálnice najednou stavba, doleva na objíždku zákaz nákladních aut a mohl jsem jet jen doprava - tak jsem jel doprava, neznámo kam.
To mě totálníma šoustkama kam se dvě auta nevešla a přes vesnice dovedlo až zpět skoro k Mladé Boleslavy :-D :-D Ale žádný zákaz jsem neprojel, a to je hlavní :-D
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Super - tak pojďme všichni hledat důvod, proč to nejde.
Pokud se nepletu, tak on rychlost přiznal - mluvil, že jel více, než 200. Takže flastr za 200 a hotovo. A k tomu držení hovorového zařízení za jízdy.
Čurák namistrovaný...
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-tu ... .seznam.cz
No pain, no gain.
Vespa time \m/
northwind
Pan Řidič

Příspěvek od northwind »

Turek prostě už trénuje, až bude dělat Babišovi šoféra no bóže..
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Tvrdí to na základě údajů tachometru v letitém autě. Bude třeba to prokázat měřením certifikovaným přístroiem obsluhovaném řádně proškolenou osobou. Jiná právní cesta asi není.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Tak pokud se k té rychlosti přiznal, tak snad není potřeba certifikovaně dokazovat, ne?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

northwind píše: stř 14 kvě 08:47 Turek prostě už trénuje, až bude dělat Babišovi šoféra no bóže..
Babišovi "šoféra" dělá můj kamarád :D Pozice je obsazena ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

petr_riha píše: stř 14 kvě 15:18 Tak pokud se k té rychlosti přiznal, tak snad není potřeba certifikovaně dokazovat, ne?
Taky si myslím. Takové to klasické: víte, čeho jste se dopustil? Ano, ale já si tu červenou vůbec nevšiml.
A je to tam.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

petr_riha píše: stř 14 kvě 15:18 Tak pokud se k té rychlosti přiznal, tak snad není potřeba certifikovaně dokazovat, ne?
Cituji jeho prohlášení z článku. Je tohle přiznání, že skutečně jel 200? Přečti si to pozorně. Uvidíme, co učiní policie a úřady a jak budou reagovat šikovní právníci.
„Má přiměřená rychlost na prázdné dálnici D5 je (zdokumentovaná, pozn. red.) na fotografii nehomologovaného a 34 let starého tachometru. Věřím, že úředníci mají právní povědomí a budou se tak raději zabývat skutečnými problémy.“
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

To řekl ale teď. Předtím mluvil o rychlosti, když zároveň lhal o tom, že je to v Německu.
Jenom to dokresluje fakt, jaký je to sráč.
Policie a úřady neučiní nic. Stejně se nakonec schová za imunitu.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Bodejť by něco učinili. Poradil se s dobrým právníkem a dělá si z nich srandu. Imunitu ani nebude potřebovat, protože právně nemůžou nic dokázat. A voliči si udělají obrázek každý podle svého gusta.
Odpovědět