Přituhuje
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Přituhuje
Já blikám taky, ale dost se tohle vytratilo a kolikrát neblikne už nikdo. Někdo do toho i signalizuje rukou snížení rychlosti
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já neblikám poté, co mi jeden protijedoucí řidič ukázal fakáče… Nevím tedy proč, ale seru už na ně.
Na motorce ale kolegy na dvou kolech upozorňuji.
Na motorce ale kolegy na dvou kolech upozorňuji.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja blikam a na rozdiel od SK mi pride, ze tu snad kazdy druhy mi este mavne a podakuje, naposledy vcera 

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Fakac za protijedoucí probliknuti?
Pokud se predtim nesunul ke středové čáře nebo něco podobného, tak to nechapu. Ví houby, jestli za zatáčkou leží mrtvola, je tam nehoda nebo příslušník. To musel byt dobrý blb.
Pokud se predtim nesunul ke středové čáře nebo něco podobného, tak to nechapu. Ví houby, jestli za zatáčkou leží mrtvola, je tam nehoda nebo příslušník. To musel byt dobrý blb.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No právě.. Ne mě, když někdo blikne, tak se zamyslím, jestli je něco špatně u mě nebo přede mnou.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

V sobotu mi jeden blikající pomohl. Měřili pochopitelně skoro na kraji města, kde na chodníku není nikdo.Snowman000 píše: ↑pon 24 bře 08:27 Ja blikam a na rozdiel od SK mi pride, ze tu snad kazdy druhy mi este mavne a podakuje, naposledy vcera![]()
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Ako pise snow, tu ked blikam tak este dakovne mavaju. A zvycajne ma blikanim pred policiou upozorni hned niekolko vozidiel...
Tak prachy z dopravy, se dají získat velice jednoduše a ještě jim u toho zatleskají.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124