Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Nechce semito hledat: PaCh má nějakou akci na hranicích? Sem fčíl jel přes Bumbálku, mají tam zase omezní rychlosti, puštěné majáky, (obytný) kontejner a zastavujou (skoro) všechny auta (mně teda ne).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Kontrola zimních pneu, ale protože vědí, že jsi svědomitý, tak tě nechali jet.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Aha, to mě nenapadlo, dík.
Jel jsem v úterý přes Železnou Rudu směrem Česko a také jsem byl kontrolován.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tak akce "zimní pneu" už asi (na Bumbálce) skončila - značky, kuntejner i PaCh už tam nenisu.
Ta Bumbálka byla nejspíš veterinární kontrola kvůli slinzavce a kuhavce na Slovensku.
Už tam sou zase nastěhovaní (ale berou zřejmě jen dodávky a kamjony).
Pořád to je kvůli slintavce a kulhavce. 17.3. to odvolali, ale za 3 dny obnovili, protože se nová ohniska objevila na jihu Slovenska (šíří se to z Maďarska).
Kontrolují "4 největší přechody" - ale nepíšou konkrétně které. D2 to bude určitě a Bumbálka je určitě taky jedna z těch velkých.
Začátkem roku byla nákaza i v Bavorsku, proto zmínka od Jerry o Železné rudě.
Kontrolují "4 největší přechody" - ale nepíšou konkrétně které. D2 to bude určitě a Bumbálka je určitě taky jedna z těch velkých.
Začátkem roku byla nákaza i v Bavorsku, proto zmínka od Jerry o Železné rudě.
A od nešní půlnoci bude ešče hůř (kamjoňákům), doufám, že OA prudit dezinfekcí nebudou...
Nákladní vozidla nad 3,5 tuny budou od půlnoci na čtvrtek kontrolována na hraničních přechodech Lanžhot, Starý Hrozenkov, Bílá Bumbálka a Mosty u Jablůnkova. Budou na nich dezinfekční rohože. Jde o opatření, které má zabránit šíření slintavky a kulhavky ze Slovenska a Maďarska, oznámil ve středu po jednání vlády ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL) .