Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Ono je trošku rozdíl, mít po bouračce Fabku nebo RR
Ale to ty asi nikdy nepochopíš.
BTW: na ten úvěr musíš taky vydělat a vůbec nedejchám, že jako řidič mixu, bys dostal úvěr na RR leda tak od Matchboxu, ty kašpare.
Ale to ty asi nikdy nepochopíš.
BTW: na ten úvěr musíš taky vydělat a vůbec nedejchám, že jako řidič mixu, bys dostal úvěr na RR leda tak od Matchboxu, ty kašpare.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Normalne radosť burať ked mas poistku... Strata hodnoty pri predaji tam bude isto citelna.
mimotoho, nam kvoli krupobitiu rozoberali interier na troch autach, na vsetky 3 za istych okolnosti(teplo/zima, naklon auta, hlasitost radia...) nejakym sposobom vrzgaju, drncia, rezonuju plasty aj po niekolkych pokusoch o opravu...
Pri 600k€ aute s buchnutymi bagmi to bude... kusok vacsie rozoberanie.
mimotoho, nam kvoli krupobitiu rozoberali interier na troch autach, na vsetky 3 za istych okolnosti(teplo/zima, naklon auta, hlasitost radia...) nejakym sposobom vrzgaju, drncia, rezonuju plasty aj po niekolkych pokusoch o opravu...
Pri 600k€ aute s buchnutymi bagmi to bude... kusok vacsie rozoberanie.
To je nejlepsi argument ze na uver muze mit auto kazdej. Jednak ne, 10m na rr ti fakt nepucej, druhak to musi taky nekdo platit..
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Truck: Jako, že by sis vzal úvěr na Rollse?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Truck Daškam
- Letec
Ne, já se bavím o mixuTruck: Jako, že by sis vzal úvěr na Rollse?
Mě tohle přijde takový... Tvl, s tím se musí počítat. Je to prostě jen auto, spotřební záležitost. Mě u Saaba by to sralo z toho titulu, že se na to blbě shání díly a asi by byl problém s cálováním od pojistovny.Normalne radosť burať ked mas poistku... Strata hodnoty pri predaji tam bude isto citelna.
Mít cokoliv co se opraví snadno a nemusím ani hnout prstem, tak je mi to buřt
Chápeš to?
Ty si fakt nedovidis ani na koniec nosa, a este si na to hrdy.
- Truck Daškam
- Letec
Auto není investice co se vyplácí, at se ti to líbí nebo ne.
Teda minimálně ne takové, s kterým budeš soukromě jezdit
Teda minimálně ne takové, s kterým budeš soukromě jezdit
Chápeš to?
Taky dobrý, mám stejně starou dceru a vozí v kočárku druhé vnouče. Ani nechci domýšlet, zda bych čekal na "spravedlnost", která bude asi hodně slepá. A pak je ještě ve hře milost od podporovaného. https://www.novinky.cz/clanek/krimi-u-p ... .seznam.cz
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- Truck Daškam
- Letec
Pokus o papaláštví jaxviň
Navíc já nevím - ale motorky jsou rozdělený dle kubatury, i na nákladní auto nad 12t musíš mít psychotesty....
Ale osobáku se neřeší nic.
Můžeš bejt totální debil a degeš co neumí jezdit, vypneš si na tom ESP a můžeš předvést tohle
Taková povinná škola smyku a psychotesty by nebyly dle mě od věci. Hranice 200kW a víc? Nevím
Navíc já nevím - ale motorky jsou rozdělený dle kubatury, i na nákladní auto nad 12t musíš mít psychotesty....
Ale osobáku se neřeší nic.
Můžeš bejt totální debil a degeš co neumí jezdit, vypneš si na tom ESP a můžeš předvést tohle
Taková povinná škola smyku a psychotesty by nebyly dle mě od věci. Hranice 200kW a víc? Nevím
Chápeš to?