Neni to spis obracene ???Smrťák píše:Nacisté a zelení je to samé. Nacisté byli hodně zelení
Neomezená rychlost na německých dálnicích to má spočítaný
Moderátor: řidičBOB
Re: Neomezená rychlost na německých dálnicích to má spočítan
Tak i tak. 
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Kazdopadne mi je to u prdele, takova je doba, zajimave se da jezdit i pomalu - nakonec pak aspon staci koupit nejakou zakladni plecku se zakladnim motorem za par babek a clovek bude spokojene plynout s davem
A ropa stejne dojde a budem fprdeli.
až dojde ropa,už tady nebudu

myslim, že až dojde ropa, tak už tu nikdo z nás hodně dlouho nebudeJardaB píše:Kazdopadne mi je to u prdele, takova je doba, zajimave se da jezdit i pomalu - nakonec pak aspon staci koupit nejakou zakladni plecku se zakladnim motorem za par babek a clovek bude spokojene plynout s davemA ropa stejne dojde a budem fprdeli.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Já mám základ. A proto mám tlusté široké gumy ,abych nemusel brzdit v zatáčkách a zase to rozjíždět

Zas takovej extrem jsem nemyslelDeli píše:myslim, že až dojde ropa, tak už tu nikdo z nás hodně dlouho nebudeJardaB píše:Kazdopadne mi je to u prdele, takova je doba, zajimave se da jezdit i pomalu - nakonec pak aspon staci koupit nejakou zakladni plecku se zakladnim motorem za par babek a clovek bude spokojene plynout s davemA ropa stejne dojde a budem fprdeli.
a jestli chceš jezdit fábii htp, tak nám to necpi, já tim už jezdil
jsem proti tomu omezovani jen tak z principu kor kdyz vime, ze dalnice jsou s ohledem na pocet aut a ujetych kilometru extremne bezpecne a to i v pripade jizd vysokymi rychlostmi. takze za mne blbost.
- Fasther
- Řidič začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Teď ještě někdo vyrukuje s tím, že ta řetězovka na dálnici, způsobená pískem, byla způsobena vinou vysoké rychlosti, takže pro ochranu všech se rychlost sníží rovnou na 110 
Řidič je nejnebezpečnější částí vozu.