BOB: Stašně záleží kdy jedeš a taky trochu na štěstí. Já v pátek odpoledně jel FnO - Kolín za 4:15 a v neděli večer za 2:25 (více na pohodu, protože jsem vezl cca 300 kg vína a 2 lidi) Stejně tak trasu FnO - Brno jezdím pravidelně mezi 1:15 a 3:00.
*s tím Golfem to bylo na otočku, jel jsem hned zpátky, už bez spolujezdce, v půjčený A7 biTDI a předával ji v Pelhřimově u sjezdu. AVG 163, spotřeba 8 rovných
Vyfocený co nemám, jak jsem zmerčil majitele, tak jsem ten údaj fofrem zaklikal někam hluboko do menu
1x dvojlitr dýzl, 1x malorážka na béňo, 0,75x dvouapůla v turbu, šalinkarta a pěškobus.
Ja som vyrazal vcera tesne po 15tej od kongresoveho centra. Jazda na komfort, premavka bola relativne plynula dokonca aj v zuzeniach kde isli vsetci lahko nad limit. Potom sme pokracovali domov do vychodneho slovakistanu. Parametre sa markatne zhorsili na trase Brno - vyjazd na SK D1. Premavka bola husta, brzda-plyn.
Provozní hmotnost 1510kg;Cx 0,309; FWD; kola 205/55/16; VM Motori 2,5 TD R4 OHV; rozvody koly; 92kW (4200ot/min); 288Nn (2000ot/min); auto 1998; motor návrhově raná 80. léta. Za dva měsíce 6200km podle tankování 6,67 litru, nejméně 5,86 a nejvíce 7,88. Silnice 100 tacho a více, dálnice od 140 do 180.
No, čas začít sbírat názory. Tak povídejte. Já si hlídám okolí a opakuju si něco o hustotě dopravy a souběžné jízdě. A doufám, že až mě jednou čapnou, bude to stačit
Za druhé, jestliže toto někdo udělá, není to rozhodně manévr, který by předvedl poprvé
Ale tuhle hlášku žeru
1x dvojlitr dýzl, 1x malorážka na béňo, 0,75x dvouapůla v turbu, šalinkarta a pěškobus.