hothatchshop.cz píše:Tak když dneska dokáže pojet Okrávka v kombiku s 1,9TDI i Ferrari, tak se nediv
Nedokáže. S šikovným řidičem za volantem obou aut prostě nedokáže, ani kdyby byla kdovíjak upravená. A posaď jakéhokoliv majitele oktávky, kterého aspoň trochu zajímají auta, za volant F430 a bude si muset vyměnit postříkaný textil. Vlastní zkušenost - kdybych měl doma takový šrot, jako je oktávka, hledal bych v tašce čisté trenky.
Nedávno jsem se fajně zasmál. Narazil jsem na nějakém autě na oxymorón TDIfun.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
hothatchshop.cz píše:Tak když dneska dokáže pojet Okrávka v kombiku s 1,9TDI i Ferrari, tak se nediv
Nedokáže. S šikovným řidičem za volantem obou aut prostě nedokáže, ani kdyby byla kdovíjak upravená. A posaď jakéhokoliv majitele oktávky, kterého aspoň trochu zajímají auta, za volant F430 a bude si muset vyměnit postříkaný textil. Vlastní zkušenost - kdybych měl doma takový šrot, jako je oktávka, hledal bych v tašce čisté trenky.
Nedávno jsem se fajně zasmál. Narazil jsem na nějakém autě na oxymorón TDIfun.
Můj názor (a zkušenost) je taková, že pokud člověk jezdí hodně, hlavně dlouhé trasy, tak je diesel celkem dobrá volba. Já ale momentálně jezdim celkem málo a krátký trasy a tak sem sáhnul po benzínu a jsem spokojenej. Spotřeba je tam sice o asi 1,5 l vyšší ale zase je to takový čistší, jednoduší, svižnější.. a při mém ježdění ten cenovej rozdíl vlastně ani nepoznám..
Nejsem nějak fanoušek dieselu, no má to i výhody. Každopádně co nesmrdí benzínem není pro mě. Navíc TDi - ten dým ignoruj... a to nemluvím o těch zvucích co to vydává na volnoběh.