Jaký trh? Aktuálně žádný nenisu, takže podíl na něm nenisu taky.
Ale v době, gdy byl, sme tady v CZ měli odhadem 50 až 80% trhu tady, v EU naopak dominovali ti Němci a Korejci sem tam něco sezobli.
pavproch chčije proti proudu (woleje, benzíny apod.)
Re: Benzina paliva
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Ano, svým způsobem to platí i pro RR. Nablyštěný (fpodstatě třídy luxusních limuzín obyčejný) prd.
PP ty už se zase chováš stejně jak na bike-foru než jsi tam dostal ban. Lidi to tady s tebou myslí dobře a ty jim to teda hezky oplácíš ...
Na tom bikeforu to byla přesně ukázka arogance moci - teha BAnána tzam sem dostal PRÁVĚ a JEDINĚ zato, že sem měl svůj názor a trval naněm.
Jaký oplácení? Já nikomu svůj názor nenutím, jen ho ventiluju, A nemůžu zato, že je neměnný a neplyne s proudem.
Jaký oplácení? Já nikomu svůj názor nenutím, jen ho ventiluju, A nemůžu zato, že je neměnný a neplyne s proudem.
Re: pavproch chčije proti proudu (woleje, benzíny apod.)
Sem to oddělil z té Bnziny, kde to jen plevelilo. Hrrrrr, do mně. 
Re: pavproch chčije proti proudu (woleje, benzíny apod.)
Toe v pohodě, ale tady mi vopravdu zůstává rozum stát. To jak trváš na těch svých vetoších je kjůt, fotr taky ještě pár let zpátky jezdil po okolí autem z roku 95 a přišlo mu to vtipný.
Ale ta argumentace k těm volejům (kterým teda prd rozumím) a benzínům je prostě zvláštní.
Mám ONO mezi bydlištěm a firmou, jezdím kolem v tak obskurní časy, že se mě fronty netýkají. Beru tam jenom N98, naftu máme vlastní, většinou od Silmetu, občas přímo Čepro. Kdy za desítky mio kilometrů neevidujeme jedinej problém související s kvalitou paliva.
A u benzínu, když mi teda kapacita nádrže nedovolí jinak, naleju tam jakoukoliv stovku, co je zrovna poblíž. Většinou Vervu.
A že bych poznal rozdíl, to se mi teda nezdá.
Vono totiž těch skutečných "zdrojů" paliv je pomálu, takže představa, že někdo někde prodává nějakej mimořádnej zázrak nebo naopak shit je úsměvná. A překvapuje mě, že na ni chlap v tvým věku je schopnej naskočit.
Jednou jsem chlastal s klukem, co mi tvrdil, že má v cisterně dva kanystry aditiv. Ráno tím ředí Shell V-power racing, odpoledne Vervu
Ale ta argumentace k těm volejům (kterým teda prd rozumím) a benzínům je prostě zvláštní.
Mám ONO mezi bydlištěm a firmou, jezdím kolem v tak obskurní časy, že se mě fronty netýkají. Beru tam jenom N98, naftu máme vlastní, většinou od Silmetu, občas přímo Čepro. Kdy za desítky mio kilometrů neevidujeme jedinej problém související s kvalitou paliva.
A u benzínu, když mi teda kapacita nádrže nedovolí jinak, naleju tam jakoukoliv stovku, co je zrovna poblíž. Většinou Vervu.
A že bych poznal rozdíl, to se mi teda nezdá.
Vono totiž těch skutečných "zdrojů" paliv je pomálu, takže představa, že někdo někde prodává nějakej mimořádnej zázrak nebo naopak shit je úsměvná. A překvapuje mě, že na ni chlap v tvým věku je schopnej naskočit.
Jednou jsem chlastal s klukem, co mi tvrdil, že má v cisterně dva kanystry aditiv. Ráno tím ředí Shell V-power racing, odpoledne Vervu
black on black, petliter, jebem na too