Možné problémy po koupi? Opel Rekord
Možné problémy po koupi? Opel Rekord
Projíždim si takhle inzerce a najdu : http://www.rajveteranu.cz/649-opel-reko ... -dane-most
Není to nic zvláštního, ale to autí se mi prostě děsně líbí.
A teď otázka. Jaký problémy mě s tím autem příp. mohou čekat? Zprovoznění předních brzd by snad měla být záležitost řekněme 2-3tis, tudíž celkem zanedbatelný. Co dál?
Není to nic zvláštního, ale to autí se mi prostě děsně líbí.
A teď otázka. Jaký problémy mě s tím autem příp. mohou čekat? Zprovoznění předních brzd by snad měla být záležitost řekněme 2-3tis, tudíž celkem zanedbatelný. Co dál?
Mám rád automatické převodovky.
Re: Možné problémy po koupi? Opel Rekord
kup si něco ať můžem závodit voe 

SSS - vdechne tě do života
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
když, tak Admiral nebo Commodore 

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Mouchánek: Na Testarossu nemám love voe
bob: No spíš by mě zajímalo co konkrétně špatnýho na tomhle kusu..

bob: No spíš by mě zajímalo co konkrétně špatnýho na tomhle kusu..

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
že do toho ještě dost vrazíš, abys to uvedl do provozního stavu...jestli to vůbec lze.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Jo, je mi jasný, že to nekoupim za 30 hadříků a nebudu tím jezdit 10 let. Jde mi jen o to, zda by mi mohl někdo říct, na kolik mě to prostě celkově výjde a co všechno hlavně. Nemám vůbec představu..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
otázkou je, kde se na tohle dají sehnat ND...některé automobilky mají tzv. veteran program a lze u nich objednat prakticky cokoliv na cokoliv. Dokonce to ani není tak drahé, jak by člověk čekal...ale je. Pokud toto Opel nemá, tak to asi ani nebude otázka peněz, jako času a způsobu, jak to sehnat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

to je uz veteran, na to bych se vysral, pokud nema clovek vatu na udrzbu. Navic na bezny jezdeni by ho byla skoda, je to krasnej kousek, akorat na opecovavani do garaze
1. Jako auto na běžné denní ježdění určitě ne, zejména ne v zimě.
2. Pokud jako veterána, tak je zásadní stav karoserie. Pokud by auto chtělo větší vyvařování a následně nový lak, tak cena dobře udělané opravy bude výrazně vyšší než hodnota auta. Pokud by kastel byla OK, tak mechanické opravy (brzdy a spol.) jsou naopak obvykle jednoduché, šikovný kutil si je udělá i doma a levně.
3. Opel pokud vím nemá tak propracovanou nabídku dílů na veterány jako např. BMW nebo Mercedes (ti mají prakticky všechno během pár dnů), ale s díly by neměl být problém, dodává je dost nezávislýh obchodníků a Rekord téhle generace je (bylo) poměrně rozšířené auto. Navíc je to typický robustní Opel staré školy, ne moc rychlý, určitě ne sportovní, ale zato pohodlný a mechanicky velmi jednoduchý až primitivní.
4. Popřemýšlej, jak to auto vlastně chceš používat. Na pohodové projížďky a veteránské srazy OK, cokoliv společného se sportem nikoliv.
2. Pokud jako veterána, tak je zásadní stav karoserie. Pokud by auto chtělo větší vyvařování a následně nový lak, tak cena dobře udělané opravy bude výrazně vyšší než hodnota auta. Pokud by kastel byla OK, tak mechanické opravy (brzdy a spol.) jsou naopak obvykle jednoduché, šikovný kutil si je udělá i doma a levně.
3. Opel pokud vím nemá tak propracovanou nabídku dílů na veterány jako např. BMW nebo Mercedes (ti mají prakticky všechno během pár dnů), ale s díly by neměl být problém, dodává je dost nezávislýh obchodníků a Rekord téhle generace je (bylo) poměrně rozšířené auto. Navíc je to typický robustní Opel staré školy, ne moc rychlý, určitě ne sportovní, ale zato pohodlný a mechanicky velmi jednoduchý až primitivní.
4. Popřemýšlej, jak to auto vlastně chceš používat. Na pohodové projížďky a veteránské srazy OK, cokoliv společného se sportem nikoliv.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! 

- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Za ty prachy proč ne... Ale mně se to moc nelíbí a kdybych chtěl veterána, určitě bych se poohlídnul jinde.