Zdravím,
V princípe chápem logiku - vyberáte z Vami vyhliadnutých alternatív, hlavná podmienka je benzín a automat. Na druhej strane všetky 3 možnosti sú absolútne vzdialené. Mať vo výbere O3 a zároveň logana je podobné zvažovanie ako dať si párok v rohlíku vs a la carte v reštaurácii strednej kategórie - človek sa nasýti tak či onak, ale volí inú cestu. Nehodnotím to, len vysvetľujem.
K Vašim kandidátom - na minimálny nájazd, ktorý zvažujete (očakávať sa dajú krátke jazdy) sa asi najlepšie hodí agregát Dacie - má nepriame vstrekovanie, takže nehrozí usadzovanie karbónu. Dacia má ale prevodovku CVT - t.j. variátor. Prejav prevodovky môže byť pre dosť ľudí prekážkou (vysávačový efekt pri zrýchlení), životnosť je otázna, ale pri nájazde 5tis ročne to asi nehrá rolu. Nový logan má platformu aktuálneho Clia, takže sa kvalita jazdy zrejme dvihla (nemôžem posúdiť nemám skúsenosť).
Rapid 1,0 Tsi - auto kvalitatívne inde, síce navrhované ako "lacný" model, ale čo sa týka kvality materiálov, spracovania, jazdných vlastností to vždy bolo proti Dacii rozdiel 2 tried. + v závislosti na karosérii bude mať vždy väčšiu variabilitu interiéru ako logan (ten je sedan). 1,0 Tsi je dostatočná motorizácia, vo Vašom prípade je mínusom priamy vstrek. DSG s týmto motorom je vždy suchá verzia prevodovky (DQ200), ktorá nie je bez chýb - pri tzv "popojíždení" spojky trpia na zvýšené opotrebenie (aj keď sa to od roku 2015 a ešte viac v r2017 zlepšilo - spojky majú nové zloženie a prevodovka lepší software). Na druhej strane pri nájazde 5tis ročne to takmer určite vydrží vyše 10-12 rokov (poznám prípady výmenu modulu spojok po 60tis, iným vydržali aj 200tis) - záleží to na použití auta. Logika radenia a prejav bude ale určite lepší ako v logane.
Octavia 1,0Tsi - rozdiel triedy voči rapidu (rozdiel 3 tried voči Loganu). Utlmenie motora lepšie ako v rapide, pristrannosť značne vyššia. Dynamika horšia + opotrebenie prevodovky asi tiež, ale v tomto prípade bezvýznamne. Suché DSG s nájazdom 100tis km by som už asi neodporúčal. S nájazdom okolo 50tis by som sa toho vo Vašom prípade asi nebál - stále to má tendenciu vydržať viac ako 10 rokov.
Ak by som z tejto trojice vyberal sám - hľadal by som octaviu z programu škoda plus, kde je ešte záruka aspoň 2 roky. Ak by to bolo mimo rozpočet tak rapid. Ak nemáte požiadavky na kvalitu vozidla, jazdné vlastnosti a na pocite z interéru Vám nezáleží, môže byť aj Dacia cestou. Dlhodobá spoľahlivosť je však oázna - podľa hodnotení nemeckých STK sú výsledky Dacie väčšinou tristné. Zamýšlenie sa nad pasívnou bezpečnosťou.
Úprimne by som ale pri danom rozpočte a požiadavkách volil iné auto - ako prvá ma napadla Toyota Corolla 1,6 benzín automat. Síce má CVT prevodovku, ale tie od Toyoty sú vyhlásené dlhou výdržou. Motor je atmosférický (bez turba), takže je o rád jednoduchší a menej náročný na údržbu a vhodnejší na krátke jazdy. Napr kus s prednými park. senzormi aj parkovacou kamerou:
https://www.sauto.cz/osobni/detail/toyo ... oFrom=list