od _sulcik_ » pon 02 lis 16:28
Tak to auto se nezhmotnilo, na tý lince to složil zase člověk a rozhodně ne nijak extra opatrně. Věci kolem pytlů jsou poměrně blbuvzorný. A ono to sice vypadá na fotce hrozně, ale reálně to zase tolik práce rozebrat není, sházet sedačky, tapecírunk a koberce, když člověk ví kam šáhnout, víc sraní je s tím lepením toho tlumení. To je na saxánu a na chirurga, aby pak člověku zašil předloktí.
Jako výsledek je samozřejmě subjektivní. Ale co jsem slyšel, tak měřitelná hladina hluku většinou klesla o 3-4 dB. (3 dB jsou dvojnásobná hladina hluku).
Ideálně si jeď obě auta projet a rozhodni se podle toho, jestli ti ty peníze navíc za Audi stojí nebo ne. Ale říkám, co se týče podvozku tak Sup DCC je jedno z nejkomfortnějších aut, co znám. A to jsem jezdil i novou 7 BMW (podvozek nic moc na to že to je "TOP" BMW, navíc hrozné hluky od kol) a 2018 S-kládou (tam teda byl ten podvozek pěkný, ale za ty prachy jsem prostě čekal, že to bude o třídu jinde než Sup a nebylo).
Někomu vadí, že je Sup trochu uhoupanější v Comfortu, ale mě osobně ne. Sladěný je ten podvozek hezky a i v 200+ v nastavení Comfort je to auto pořád stabilní.
EDIT: Jinak, znova jsem si přečetl tvůj požadavek a Sup ber určitě Liftback, hlukově je lepší a reálně do něj naložíš podobně jak do Combi, pokud nenakládáš auta až po střechu.
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.