Spectral píše:lm2904 píše:ještě jsem se nedostal přes 6.3l když jedu jako prase (čti rychle - ne bez ohledně, jezdím pravidelně DE-CZ, cca 450km, v DE 180-220, v ČR 130-150).
mattonecz píše:jinak za ty prachy krásně vychází Astra 1.6T AT6, 147kw, v plný palbě. jezdit to bude do 8 litrů a jede to. světla to má nejlepší ve třídě, i lepší než jakejkoliv superb atp. akorát vzadu je wattův přímovod místo víceprvku, což funguje podobně, ale ne tak dobře asi. to pokud ti stačí focus..
Hanz píše:Mám Mazdu 6 ročník 2017 a jsem velmi spokojený. To auto je zábava řídit, infotaiment je strašně jednoduchý a dá se za jízdy bezpečně ovládat kruhovým ovladačem - žádné dytokové ptákoviny, dotyk funguje jen ve stojícím autě. Sedakčy jsou suprové a záda z nich nebolí na delších cestách, celkově dobře odhlučněné a 2,0 benzín 165koní můžu vřele doporučit, je pravda, že si člověk musí zvyknout to trochu držet pod krkem, když chce jet dynamicky, ale pak se odmění slušným zvukem a vcelku kvalitní dynmaikou. Spotřeba je v rozmezí 6 (důchodce), 7 (normál) a 8,5 praseUrčitě bych si u Mazdy nebral automat, to CVT okrádá auto o výkon a je to takový bazmek - nevěřím tomu, naopak manuál je super, krátká páka, perfektně zapadají kvalty, je radost s ním pracovat. Co se týče místa v zadu, tak se tam vešlo jedno vajíčko a dva dospělí a v poho jsme udělali výlet do Rakouska a zpátky. Kufr na danou třídu je průměr, ale pro 4 členou rodinu podle mě stačí úplně v poho. Já jí kupoval za 27 ve výbavě nakama, mám tam vyhřívaní předních sedaček, couvací kameru, vyhřívaní volantu, kožený volant, dešťový senzor, Bose aparaturu, hlídaní mrtvého úhlu atd, atd
Za podobné peníze se těžko hledá podobně vybavené auto s krásným rudým lakem
Třeba ti to při výběru pomůže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků