Meriva nebo C3 Picasso?
Meriva nebo C3 Picasso?
Otázka je jasná........lepší Opel Meriva nebo C3 Picasso. Jen pro upřesnění dodám, že jde o v zásadě stejný motorizace, stejný vyšší stupně výbav a přirozeně jde o nový auta. Musím to zejtra definitivně rozseknout a upřímně řečeno, k prodejcům se mi jít nechce a o zkušební jízdě ani nemluvě. A na netu jsem nenašel žádný zásadní pro ani proti. 

Niko nadžanel ko kerdža
- Franta Lopata
- Letec
Re: Meriva nebo C3 Picasso?
Pokud nevíš, hoď si mincí. Jediné, co má C3 z venku navíc jsou hagusy. Víc jako auto mi přijde Opel.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. 

hagusy by byly i na Merivě......víc auto možná,ale víc uniformní určitě 

Niko nadžanel ko kerdža
- Franta Lopata
- Letec
Tak na webu Opelu jsou obrázky bez hagusů. Asi to mají schované někde v příslušenství. Teď jde jen o to, jestli chceš jezdit nebo dělat parádu. Vynechme předsudky vůči značkám, jistě C3 má svůj styl a je jistě nepřehlédnutelné, ale mně osobně do oka nepadlo. Připadá mi trochu jako cirkus. Ale to je jen můj názor.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. 

A máš to pro sebe nebo pro starou?
Pro chlapa by mi více seděl Opel. Pro ženskou C3, protože je hezčí
Pro chlapa by mi více seděl Opel. Pro ženskou C3, protože je hezčí

Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
tak úplně na začátek je potřeba si říct, že já tím budu jezdit vyloženě vyjímečně, tudíž z týhle stránky je mi to šumák. Mě se paradoxně asi o trochu víc zamlouvá ten citrón neb je to celý takový nekonformní a funky
. Každopádně ta Meriva má přesvědčivější interiér respektive serioznějc se tvářící palubovku a to je zrovna místo, kde normální člověk stráví dost času
..... já se tam snad fakt budu muset zejtra stavit 

Niko nadžanel ko kerdža
HM: pro mě? blázníš? já si zrovna "konfiguruju" Dacii Logan MCV Van
..... a jsem z těch milionů položek výbavy úplně rozhozenej, tam je fakt těžký si vybrat 

Niko nadžanel ko kerdža
- Franta Lopata
- Letec
Kdy se chystá poslední cesta Felicie?

bude zakonzervována a uložena někde vzadu v garáži 

Niko nadžanel ko kerdža
- Franta Lopata
- Letec
A odkonzervována až bude čas na veteránské značky?