VW phaeton 3.0TDI, nebo taky 3.6V6
VW phaeton 3.0TDI, nebo taky 3.6V6
chci se jet podívat na tohle auto, je to 3 roky staré, nízký nájezd, poraďte mi, na co se zaměřit. Kde co hledat, čeho si všímat. Nikdy jsem v tom neseděl 

Naposledy upravil(a) Brus dne čtv 22 zář 13:28, celkem upraveno 1 x.
Pravda vyděsí
Re: VW phaeton 3.0TDI
Asi na elektroniku (ty 4km kabelů můžou být problém), jestli nesvítí nějaké kontroly, všechny fíčury fungují...
Jinak 3.0 TDI je stejná vražda jako jinde v koncernu, AT je celkem v poho 

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!

mne se Phaeton jako auto moc libi (coz je u VW zazrak), ale tenhle maly roapcek...nevim, no, to asi neni k tomu dustojne 

Tak je otázka, co si od toho Brus slibuje.. Předci jenom luxusní lidové auto?.. 

Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
Předpokládam, že čeká hodně muziky za 8-10 litrů na 100
Phaeton se mi taky líbí, ale nikdy jsem na něj nečetl nic extra... nehledě na to, že skoro všude na to koukaj jak tele na nové vrata 

phaeton je naprostá parádička na kolech... podle mě vymakčený stroj, který tvrdě doplatil na to, že má znak VW.
Slow and serious
tak jednoho jsem už viděl, kočár pěkný, jen prodejce zatajil, že to bylo bourané a nebyl schopen vysvětlil proč 3 roky staré auto poslední rok najelo 15km - autorizák VW, takže zatím nic, jedu se podívat na 2 další, jeden je V8
Pravda vyděsí
OK, čekáme na další info 

tak jsem viděl další 3ks; 4,2V8- 3r,63tkm, na pohled velmi zachovalé jak zvenku tak zevnitř-bez veluxu což znamená více místa nad hlavou, kterého tam nemám na rozdávání, tak jsem si to na chvíli půjčil a při cca 55kmh se to nějak třepalo, jinak OK - barva zelená metla, béžový interier, stejně jako to předchozí TDI. no posléze vyšlo najevo, že na tom autě je opravovaný lakovaný či měněný snad každý vnější díl, řidičovy dveře 2x měněny, na geometrii to bylo snad 10x - nevím co za lopatu s tím jezdilo.
další byl opět V6TDI stříbrný, necelé 3r, 35tkm, horší výbava, šedý interiér, na fotkách to nevypadá zle, ve skutečnosti je to tragédie, ponuré smutné - nebrat, auto navíc bourané, prodejce nepřiznal.
poslední byl 3.6V6 long, 4-sitz, necelé 3r, 4600km, krásná tmavě modrá metla, béžový interiér kombinovaný s hnědou. auto uvnitř jako nové, daleko nejlepší výbava, nejhezčí interiér i exterier, je to už nějaký další FL, sice dražší ale je favorit. jsou tam lakované dveře u řidiče, opraveno v autorizáku, viděl jsem fakturu, celkem nic tomu nebylo.
co by mě ale zajímalo, jak jezdí V8 v S4, to auto mě stále láká, ale v tom phaetonu v nižších rychlostech bych řekl, že moje mx-5 není až tak vzdálená. čekal bych, že S4 V8 by měla být pořádná pila, no v tom phaetonu to na mě bůhvíjaký dojem neudělalo - až na zvuk, ten byl moc fajn
další byl opět V6TDI stříbrný, necelé 3r, 35tkm, horší výbava, šedý interiér, na fotkách to nevypadá zle, ve skutečnosti je to tragédie, ponuré smutné - nebrat, auto navíc bourané, prodejce nepřiznal.
poslední byl 3.6V6 long, 4-sitz, necelé 3r, 4600km, krásná tmavě modrá metla, béžový interiér kombinovaný s hnědou. auto uvnitř jako nové, daleko nejlepší výbava, nejhezčí interiér i exterier, je to už nějaký další FL, sice dražší ale je favorit. jsou tam lakované dveře u řidiče, opraveno v autorizáku, viděl jsem fakturu, celkem nic tomu nebylo.
co by mě ale zajímalo, jak jezdí V8 v S4, to auto mě stále láká, ale v tom phaetonu v nižších rychlostech bych řekl, že moje mx-5 není až tak vzdálená. čekal bych, že S4 V8 by měla být pořádná pila, no v tom phaetonu to na mě bůhvíjaký dojem neudělalo - až na zvuk, ten byl moc fajn
Pravda vyděsí